a ile jest bo sie nie zastanawiałem,tylko nie mów że 5?loockas napisał(a):
Szczerze mówiąc, to nie zdawałem sobie sprawy, że Ikei w PL jest tak mało
Czateria...cd
Jaki piniondz wolaja za tego fiata?
uee to niech sie wypchaja ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wiesz... BRZ i GT86 też jest teoretycznie w podobnej cenie, a jak zaczynasz konfigurować, to Toyotę wyrywasz taniej
Podejrzewam, że tu będzie podobnie na korzyść Fiata.
Gdzie jest obecnie produkowana MX-5?
Gdzie jest obecnie produkowana MX-5?

A pro po Fiata to ten nowy Tipo Fordem zalatuje
W Chinach są fajne stylistycznie Fiaty oparte o średią mechanikę Darta.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Niedługo na świecie będzie 5 silników i 6 nadwozi a za dopłatą zamiast znaczka Fiata można będzie przykleić VW
Zna ktoś ta firmę http://olx.pl/oferta/kurtka-kurtki-soft ... 90jH3.html warto?
Mam softshell 4f od kilku lat i spisuje się bdb,a ten wygląda całkiem fajnie i ma kaptur.
Mam softshell 4f od kilku lat i spisuje się bdb,a ten wygląda całkiem fajnie i ma kaptur.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
JohnnyB napisał(a):ehh..... najadłem sie i opiłem
I to połową piwa zanim cokolwiek z talerza ruszyłeś. Generalnie fotografowanie jedzenia i wrzucanie na fora/fb uważam za trochę głupie....
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Teraz się liczy to jak auto z rolki [tiiit] 100-200 to główny wyznacznik osiągów.
Straszne widzę masz parcie na pałowanie silnika na ostatnim biegu... Rolka-srolka – nie chce Ci się redukować to poszukaj czegoś z AT
Trusted computing – Yes or No?