Czateria...cd
Bartek1986 napisał(a):loockas napisał(a):Lol. Dobry wynik
Bardzo dobry
Bo np. w tym momencie jak pół godziny temu wróciłem z treningu nie wypić piwa jest sztuką
Gratuluję, ja tak nie potrafię, nawet specjalnie "trenuję" żeby móc się napić wieczorem
Stała pod ścianą prężąc kakao
No to ja ostatnio tfu...jak pije piwo to bezalkoholowe
, nie idzie mi piwo ostatnio, bebechy mnie bolą, niezależnie jakie piję. To piję bezalkoholowe.
Jak mam ochotę na alkohol to wole już wino.
Zresztą odstawiam do wyjazdu na urlop. Gdybym nie odstawił, to pewnie od wczoraj bym siedział na dołku....
Jak mam ochotę na alkohol to wole już wino.
Zresztą odstawiam do wyjazdu na urlop. Gdybym nie odstawił, to pewnie od wczoraj bym siedział na dołku....
..::Born To Rise Hell::..
Wczoraj mnie Kachna uświadomiła, że patrząc na domowe statystyki budżetowe mocne zmiany zaszły w "menu" w ostatnich dwóch latach. Otóż wydatki na alko są najniższe od kiedykolwiek, prawie symboliczne a bardzo nam się zwiększyły wydatki na owoce
Wniosek – żyjemy znacznie zdrowiej 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
nemi napisał(a):Wiesz ile jest chemii w owocach? Fuj. :–)
Spokojnie, Maciek choduje własne drzewa
U mnie wydatki na alkohol absolutnie nie zmalały. Fakt pijemy mniej, ale pijemy znacznie droższe alkohole. Z wiekiem niestety gust się "wyostrza".
W każdym razie, w tym roku po raz pierwszy jadę na wycieczkę bez all'a
Strasznie drogie są wyjazdy w tym roku.....
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Ciekawe co z tego wyniknie :–)
Wyniknie z tego to, że przez najbliższe miesiące lub lata onet będzie pisał artykuły o projektach ustaw i będzie straszył. Kilkalność musi się zgadzać a te tematy są bardzo medialne
Zrobiłem mini serwis w Ibizie. Okazało się, że filtr paliwa jest od nowości czyli ma zrobione 170kkm. Jakoś po zakupie zapomniałem o tym elemencie
Za to posypał się łącznik stabilizatora po 2kkm...
Chyba zacznę tym samochodem jeździć do pracy żeby trochę przebieg zawyżyć. Wygląda na to, że auto w 4 lata zrobiło ok 12kkm.
Chyba zacznę tym samochodem jeździć do pracy żeby trochę przebieg zawyżyć. Wygląda na to, że auto w 4 lata zrobiło ok 12kkm.
loockas napisał(a):Ogromne wrażenie zrobiła na mnie Mała Fatra w Słowacji, kiedyś zrobiliśmy sobie wycieczkę z Szymonem i michim na Wielką Krywań.
Noo... "trochę" wiało.
Za to wiatr mi pięknie bicki nadmuchał
Zaje... wtedy było. Bohaterem dnia został Słowak obsługujący wyciąg, który jak zobaczył 3 debili prawie o zmroku, to za darmo pozwolił zjechać na dół.
Zaje... wtedy było. Bohaterem dnia został Słowak obsługujący wyciąg, który jak zobaczył 3 debili prawie o zmroku, to za darmo pozwolił zjechać na dół.
loockas napisał(a):Wygląda na to, że auto w 4 lata zrobiło ok 12kkm.
A wydawało mi się, że to ja stukam symboliczne przebiegi
Jednak drugi samochód jest u mnie w pełni uzasadniony
Cuda czy nie, Xed wyjeżdżając z fabryki był samochodem zupełnie innej klasy niż M5 – miał więc fajniejsze plastiki za grunbszą kasę, które lepiej znoszą podgryzanie zębem czasu.
Panda wyjeżdżając z fabryki miała pewnie plastik gorszy niż Xed w wieku lat 10
Panda wyjeżdżając z fabryki miała pewnie plastik gorszy niż Xed w wieku lat 10