Orlen pewnie ma to w du.pie, bo mimo łamania regulaminu mają nowych klientów, którzy dla kilku groszy gotowi przejechać całe miasto do Orlenu biorącego udział w programie
Czateria...cd
Ja uważam, że udawanie z mojej strony czegoś co jest nieprawdą tylko po to by dostać parę groszy rabatu jest śmieszne. Regulamin jasno określa dla kogo jest karta biznestank. Ale ja też byłem młody i dałem się namówić na wyrobienie tych kart licząc na super oszczędność
Jednak nie narzekam, mam dwie extra skrobaczki do szyb.
Orlen pewnie ma to w du.pie, bo mimo łamania regulaminu mają nowych klientów, którzy dla kilku groszy gotowi przejechać całe miasto do Orlenu biorącego udział w programie
loockas napisał(a):Orlen pewnie ma to w du.pie, bo mimo łamania regulaminu mają nowych klientów, którzy dla kilku groszy gotowi przejechać całe miasto do Orlenu biorącego udział w programie
To na pewno
Też mnie to ciekawi, ale to zależy jak w tym programie wygląda potem zbiorcza faktura. Bo jak sa na niej wyszczególnione nr rejestracyjne to pupa z tego będzie. Poza tym dziwnie to potem wygląda jak np 1-os DG ma flotę 2000 samochodów 
Gib napisał(a):Neonixos666 napisał(a):A mnie tam ceny paliw i rabaty nie obowiązują bo ja zawsze tankuje za 50zł
Ja zawsze za 140 a płacę 114
Dżioker job twoju mać?
nemi napisał(a):SB?
Ba :p uwielbiam to miasto. Ile razy tu przyjezdzam to wszyscy jacys tacy usmiechnieci, mili i na wszystko maja czas. Moglbym siebtu przeprowadzic a robote mialbym od reki ;p......
..::Born To Rise Hell::..
Dla mnie największy atut tego miasta to bliskość gór. Poza tym w samym mieście jest wszystko co potrzeba, więc odległość od aglomeracji kompletnie nie przeszkadza. Bardzo lubię BB 
Gib napisał(a):W końcu jakiś fajny Fiat
Pierwszy FIAT od Multipli i Punto którym nie gardzę, nie to co 600 mutacji Fiata 500 city-ofrołd-look.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
nemi napisał(a):Ładny. Gdyby nie przód, to jest identyczny jak mx-5 na pierwszy rzut oka.
Różnią się lampami i silnikiem – wnętrze i reszta jest identyko
Jeszcze żeby tylko skrzynia AT okazała się być dobra to

Trusted computing – Yes or No?