Grzyby napisał(a):Jesteś w stanie zapłacić 150zł dniówki? Bo tyle średnio dziennie dostają ludzie którzy zbierają owoce u mojego starszego.
Z umową o pracę?
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):Jesteś w stanie zapłacić 150zł dniówki? Bo tyle średnio dziennie dostają ludzie którzy zbierają owoce u mojego starszego.
loockas napisał(a):Jeszcze mi nigdy żaden kelner czy dostawca nie dał do zrozumienia, że wymaga ode mnie napiwku...
Xenocyd napisał(a):Tak sobie myślę, że śmiesznie by było jakby jakiś "zamach" na miarę naszych możlwiści miał miejsce na szczycie NATO. Na przykład jakiś mietek żul sikający na zaparkowaną "bestię" – to by było takie polskie
bieski napisał(a):A mnie bo wiecej zezarłem niz nazbierałem
Grzyby napisał(a):Więcej jak kilograma, max. dwóch nie zjesz.
Grzyby napisał(a): I jak delikwent ważył więcej np. o kilogram to mu odliczał z wypłaty. Ale chyba w drugą stronę to nie działało
Dominator napisał(a):nikomu niepotrzebny szczyt Nato. I w dodatku jeszcze jakieś chore zakazy poruszania się po określonych ulicach.
brii napisał(a):Ile teoretycznie da się wiśni w dzień nazbierać?
Grzyby napisał(a):Dominator napisał(a):nikomu niepotrzebny szczyt Nato. I w dodatku jeszcze jakieś chore zakazy poruszania się po określonych ulicach.
Myślisz że Warszawa to miasto wybrane?
Dominator napisał(a):Co do leoparda, jego wielkość widać najlepiej
nemi napisał(a):Skuteczność duża
nemi napisał(a):Skuteczność duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości