MichałB napisał(a): zakupy za ponad 300zł i same browary(144 sztuki)

Ja tam piwiosz nie jestem, ale jak to:
Warsteiner , Krombacher , Paulaner , Brinkhoff´s No.1
dokładnie w tej koleności.
www.mazdaspeed.pl
MichałB napisał(a): zakupy za ponad 300zł i same browary(144 sztuki)
MichałB napisał(a):huhu piwo? ja bardziej nazwałbym to napojem piwopodobnym z DUZA iloscia bombelek i smaku CHMIELOWEGO
Krzemol1994 napisał(a):MichałB napisał(a):huhu piwo? ja bardziej nazwałbym to napojem piwopodobnym z DUZA iloscia bombelek i smaku CHMIELOWEGO
Hoho, Ty to smakosz jesteś. Mogę Cię dotknąć?
brencik napisał(a):Zaraz tam smakosz, po prostu lubi piwo a nie szczyny. Podobnie jak ja. Ostatnio przez pomyłke kupiłem Specjala, dałem rade wypić 1/3 butelki, reszta poszła w kibel. Taki chłam. Podobnie jak rezta zubrów, tyskich, lechów czy tatr innych carlsbergów.
brencik napisał(a):Zaraz tam smakosz, po prostu lubi piwo a nie szczyny. Podobnie jak ja. Ostatnio przez pomyłke kupiłem Specjala, dałem rade wypić 1/3 butelki, reszta poszła w kibel. Taki chłam. Podobnie jak rezta zubrów, tyskich, lechów czy tatr innych carlsbergów.
MichałB napisał(a):z piwek to lubie o Desperadosa, ja mu odpowiadam ze to nie piwo a on mowi ze ma 5%
JohnnyB napisał(a):Nie wiem co mi się stało, ale od tygodnia piję tylko Harnasia........
a ze dziś pustki, to raczyć się będę sam, no może z małżonką jeszcze
JohnnyB napisał(a):Więc albo się poprawił albo w kolanie jest jakiś kubek smakowy i przykręcili go śrubą :–)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Neonixos666 i 5 gości