Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
Panowie troche przesadzacie z tym gotowaniem. Stanac w niedziele w kuchni i ugotowac ryzu to nie jakas filozofia to samo z kurczakiem zamarynowany spokojnie 4 dni w lodowce moze stac a samo ugrilowanie to 5 min. Pozatym jeszcze instnieja suplementy ktorymi mozna spokojnie zastapic dwa posilki
.
Tak wiec nie tlumaczcie swojego lenistwa brakiem czasu
Tak wiec nie tlumaczcie swojego lenistwa brakiem czasu
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Ja nie jem ryżu, ziemniaków, makaronu a chleb tylko na śniadanie, mam na myśli przyrządzanie jakiś bardziej wymyślnych potraw wedle przepisów MM, a nie wpierdzielanie białka w proszku czy dzień w dzień gotowanej piersi, inaczej skończy się na 2-3 tygodniach diety i powrocie do starych pysznych i szybkich kebabów i chińczyków 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):a nie wpierdzielanie białka w proszku czy dzień w dzień gotowanej piersi, inaczej skończy się na 2-3 tygodniach diety i powrocie do starych pysznych i szybkich kebabów i chińczyków

Żeby to wszystko miało sens, to trzeba to zrobić z głową. Nie każdy jest w stanie jeść monotonnie kuraka

nemi napisał(a):Żeby to wszystko miało sens, to trzeba to zrobić z głową. Nie każdy jest w stanie jeść monotonnie kuraka .
dokładnie. jak ktoś bezmyślnie tylko przyrządza w koło Macieju w ten sam sposób kuraka i ryż to nie dziwne że taka "dieta" ludziom się nudzi.
nawet ciągle jedzony kurak nie znudzi się tak prędko przyrządzany na różne sposoby i w różnej postaci.
Szymon napisał(a):Dla mnie to była pokuta za lata tłuste

Szymon napisał(a):Gotować nie potrafię, dlatego nie było urozmaicenia
a widzisz, to musisz znaleźć jakiegoś geja bo ponoć faceci najlepiej gotują, ewentualnie ożeń się z teściową
nemi napisał(a):Żeby to wszystko miało sens, to trzeba to zrobić z głową. Nie każdy jest w stanie jeść monotonnie kuraka .
Ja tak szamam juz 3 lata zwiekszylem wage ciala o 100% problemow z tkanka tluszczowa raczej nie mam caly czas na poziomie 10-12%. Testy zdrowotne wszystko ponizej normy
I jestem zdania ze da sie jesc smacznie i zdrowo ale do takiej diety musicie jescze dodatkowo zatrudnic kucharza.
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
karol napisał(a):nemi napisał(a):Żeby to wszystko miało sens, to trzeba to zrobić z głową. Nie każdy jest w stanie jeść monotonnie kuraka .
Ja tak szamam juz 3 lata zwiekszylem wage ciala o 100% problemow z tkanka tluszczowa raczej nie mam caly czas na poziomie 10-12%. Testy zdrowotne wszystko ponizej normy![]()
I jestem zdania ze da sie jesc smacznie i zdrowo ale do takiej diety musicie jescze dodatkowo zatrudnic kucharza.
Są ludzie ze specyficznym podejściem i specyficznymi celami
Radex napisał(a):Szymon napisał(a):Dla mnie to była pokuta za lata tłuste
![]()
![]()
Szymon napisał(a):Gotować nie potrafię, dlatego nie było urozmaicenia
a widzisz, to musisz znaleźć jakiegoś geja bo ponoć faceci najlepiej gotują, ewentualnie ożeń się z teściową

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
radzio jak to ma komus pomoc to prosze
na pierwszych dwoch waze okolo 103 kilo
przy wzroscie 174
a na drugim waze okolo 73 kilo

obecne musze kiedys zrobic lepsze
a na drugim waze okolo 73 kilo

obecne musze kiedys zrobic lepsze
oj dawno zygu sie niewidzielismy
juz praie pol roku jak sie ze slaska wyprowadzilem
najgorzej jest sie za siebie wziac
a jak juz sie wezmiesz to juz idzie 
i taka mala uwaga ze ktos wprowadza diete ze cos musi zmieniac to lepiej nazywac to "stylem zycia" bo dieta sie zle kojarzy zawsze jakas katorga
a tak zmieniamy styl zycia bardziej aktywni fizycznie i dbamy rowniez o nasz zoladek czyli staramy sie jesc zdrowo 
i kolejna sprawa ktos kto kiedys byl gruby i sporo schudl to musie sie juz pilnowac cale zycie. wiec szymon i ty sie musisz pilnowac
organizm zawsze dazy do tej najwiekszej wagi jaka sie kiedykolwiek osiagnelo wiec trzeba uwazac.
najgorzej jest sie za siebie wziac
i taka mala uwaga ze ktos wprowadza diete ze cos musi zmieniac to lepiej nazywac to "stylem zycia" bo dieta sie zle kojarzy zawsze jakas katorga
i kolejna sprawa ktos kto kiedys byl gruby i sporo schudl to musie sie juz pilnowac cale zycie. wiec szymon i ty sie musisz pilnowac
Szymon napisał(a):To właśnie było 20 kilo temu
Kilo jak kilo... to też było jakieś 50% więcej włosów temu
Ja tam też gotować nie potrafię. Wychodzę jednak z założenia, że skoro nauczyłem się kłaść karton gipsy, robić gładzie, wprawiać drzwi i inne by posiadać m.in własną kuchnie... to dlaczego miałbym nie nauczyć się gotować? Tym bardziej w dobie Internetu, gdzie przepisów, porad nie brakuje.