Gratuluję!
Zostanę ojcem!!!
CreaLive napisał(a):To forum mnie zadziwia jakie tu tematy są zakładane
Wiesz, pierwsze dziecko z tego tematu ma już 9 lat

a ja bede tata po raz drugi
wykluje sie curcia w okolicy polowy listopada 
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
Witam i ja mogę się wreszcie pochwalić w tym temacie. Moją wybranką jest Aneta także klubowicz Arrival86. wczoraj lekarz stwierdził 5 tydzień ciąży także rośnie nam chyba nowy klubowicz. Nigdy nie myślałem że wybór marki samochodu i forum tej marki tyle zmieni w moim życiu. Fajnie że jesteście. Dziękuje wam wszystkim
Skrajnie Uprzedzony Kolega
taa,zobaczycie później,mnie sraczka po tygodniu puściłaMarcin napisał(a):Pewnie w podobnym terminie będziemy lekko poddenerwowani

Pozdrowienia dla przyszłych tatusiów
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Gratulację wszystkim szczęściarzom 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Grzyby napisał(a):Ale czemu "Ę"Hę?
Bo badam Twoją czujność, dawno nie zwracałeś uwagi nikomu
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.