Czateria...cd
oho, bliski mi temat
Zmieniłem branżę na 1,5 roku i wróciłem znowu tu, gdzie jestem. Ale już tym autentycznie rzygam. Tak mnie kusi swój biznes w branży gastronomicznej... 
A jak już jesteśmy przy temacie pracy to kuroń mi się skończył a było tak fajnie 
Szymon napisał(a):Tak mnie kusi swój biznes w branży gastronomicznej...
Yszmon z tatuażem na ręce, sprzedający meksykańskie buritos z food trucka – przynajmniej nie ma szansy, że w mięsie znajdą się jakieś ludzkie włosy (przynajmniej nie z głowy
Xenocyd napisał(a):Szymon napisał(a):Tak mnie kusi swój biznes w branży gastronomicznej...
Yszmon z tatuażem na ręce, sprzedający meksykańskie buritos z food trucka – przynajmniej nie ma szansy, że w mięsie znajdą się jakieś ludzkie włosy (przynajmniej nie z głowy).
buahhahaha
Mnie się widzi knajpka w stylu śródziemnomorskim. W Warszawie byłem w takiej, która idealnie oddaje klimat greckich knajp i jest dla mnie wzorem. Właściciel jest nieźle popierdzielony
Na początek chętnie bym postawił salę obsługującą wesela/imprezy okolicznościowe. Nie wiem czy tylko w mojej okolicy, ale popyt na takie miejsca jest jakiś niemożliwie duży, a ciągle niezaspokojony
loockas napisał(a):JohnnyB napisał(a):Ogólnie chyba 99% Polaków nie ejst zadowolona z tego co robi..
No to ja jestem w tych 1%
I ja...chociaż czasem z przepracowania z łezką w oku wspominam etat i możliwość pieprznięcia drzwiami od biura o 16:00... No ale w ogólnym rozrachunku in plus.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Też bym tak chciał, mam wrażenie jednak że trochę późno aby zaczynać od nowa.....
Dałem sobie czas do końca roku na zastanowienie się nad kilkoma rzeczami i ostatecznie decyzję w którym kierunku się ruszyć...
Dałem sobie czas do końca roku na zastanowienie się nad kilkoma rzeczami i ostatecznie decyzję w którym kierunku się ruszyć...
..::Born To Rise Hell::..
Ja juz w domu. Pierwszy raz tak szybko od lat
. Ale musiałem wstać o 5:55 i nie mogłem calej trasy pokonać komunikacją miejską. W piątek z uwagi na to, że jest szczyt NATO każą mi zaś pracować z domu... W budynku obok ma być pewien czarnoskóry prezydent.