Czateria...cd
Ja tam chętnie zasiadłbym za sterami Passata na stałe, ale mnie interesowałbym B7. Nic wczesniej.
Dziś pośmigałem Miniakiem. W przyszłym tygdniu jadę do SSG na wycenę wydechu. W planach jest także większy IC.
Dziś pośmigałem Miniakiem. W przyszłym tygdniu jadę do SSG na wycenę wydechu. W planach jest także większy IC.
..::Born To Rise Hell::..
Tylko jak byś wytłumaczył ludziom że wydałeś 70K na używanego Passata
I po pytaniu czym jeździsz, podpowiadasz że Passatem i nastaje niezręczna cisza
.

I po pytaniu czym jeździsz, podpowiadasz że Passatem i nastaje niezręczna cisza
Pierwsze 15km na rowerze
. Na razie spokojnie, nie wziąłem wody. Przejejchalem bez wiekszej zadyszki. Nogi nie bolą. Tylko pupa.
Musze zakupic bidon z uchwytem.
Nie wiem jednak jak długo rower bedzie smigał, jest w opłakanym stanie :/
Musze zakupic bidon z uchwytem.
Nie wiem jednak jak długo rower bedzie smigał, jest w opłakanym stanie :/
..::Born To Rise Hell::..
Byle by koła i hamulce były sprawne 
Zaczynam mieć przeczucie że moj instruktor lubi swoją pracę i czerpie z niej radość. Kazał mi w mieście autobus wyprzedzać, jakieś 90 km/h zabraniając przy okazji wrzucać 3 biegu. Strach się bać co będzie za miastem...
Na prawko poszedłeś? 
Neonixos666 napisał(a):Tylko jak byś wytłumaczył ludziom że wydałeś 70K na używanego Passata![]()
I po pytaniu czym jeździsz, podpowiadasz że Passatem i nastaje niezręczna cisza.
Właśnie! A gdybym nie musiał tłumaczyć się ludziom ze swoich decyzji? Kupić tak coś dla siebie, nie oczekując poklasku.
Stała pod ścianą prężąc kakao
http://m.warszawa.wyborcza.pl/warszawa/ ... 38969.html
Przejeżdżałem obok zanim przyjechała policja. Tym type-r czy co to tam jest chyba 50 nie jechał. Myślałem najpierw, że ktoś wbiegł na skrzyżowaniu, a to był taki lot
. Szok.
Chwilę wcześniej na Wysockiego wyprzedził mnie ktoś w BMW. Myślę, że 200 na blacie miał, w środku miasta.
Przejeżdżałem obok zanim przyjechała policja. Tym type-r czy co to tam jest chyba 50 nie jechał. Myślałem najpierw, że ktoś wbiegł na skrzyżowaniu, a to był taki lot
Chwilę wcześniej na Wysockiego wyprzedził mnie ktoś w BMW. Myślę, że 200 na blacie miał, w środku miasta.
Wczoraj ok 20 z minutami białe BMW na Wysockiego również mnie mijało , 200 miał lekko , rejestracje legionowskie 

rafik89 napisał(a):Aż mnie zainteresowało jaka jest historia nieposiadania do tej pory. Ja zaraz po 18-stce zrobiłem.
Taka historia, że ileś tam razy chcialem i zwykle znajdowalem wymówki, że może jednak nie muszę mieć kategorii A.
W końcu małżonka stwierdziła, że marudny i niezdecydowany jestem, więc ona podejmie decyzję i mam zrobić prawko i kupić motocykl, bo na starość muszę się czymś zajmować
No mój ojciec dzięki motocyklowi ma co teraz robić. W Świeradowie dobrze reumatyzm leczą błotem borowinowym. Można też uczestniczyć w fajnych pokazach w sanatorium – garnki można kupić albo kołdrę z wełny merynosa
. Ja jeszcze nie miałem nigdy kabrioletu, więc JESZCZE nie ciągnie mnie do motocykli
.
Gib napisał(a): Poliftowe S8 D2 na 20tkach jest już klasycznie piękne
Trza przyznać racje