Czateria...cd
swirek napisał(a):Żebym chciał tu zostać na stałe to nie zawracałbym sobie głowy, ale w najbliższym czasie zamierzam wrócić do Polski. Co z tego wyjdzie nie wiem, ale jeśli kurs funta ma lecieć na łeb na szyję to wolę wrócić choćby jutro i wymienić pieniądze po jeszcze normalnym kursie
To Ty musisz wracać do kraju, żeby wymienić kase? Moim zdaniem bez paniki, ale jak chcesz to sobie wymień i po problemie częściowo. Akurat w Twoim przypadku i tak nie ma lipy bo złotówka poleciała razem z funtem, więc wielkiej różnicy nie ma. Zobaczymy co się będzie działo u władzy UK i dopiero będzie wiadomo co z funtem. Ja trochę funtów miałem i wymieniłem przed tym głupim wydarzeniem, bo było wiadomo że jak zagłosują za zostaniem to kurs może trochę urośnie, ale raczej bez zmian, a jak za wyjściem to poleci w dół.
swirek napisał(a):W perspektywie kilku następnych miesięcy. Jeśli naprawdę trzeba będzie starać się o wizę, pozwolenie na pracę itp. to nie widzę sensu dalej tu siedzieć.
Nie wiem czy działa na Ciebie jakaś propaganda telewizyjna czy co, ale chyba wiesz ile trwa procedura wyjścia z UE. Jak Ci tam dobrze to nie rób żadnych panicznych ruchów i wszystko będzie praktycznie tak samo. No chyba, że szukasz pretekstu do powrotu to zapraszamy. Tu też się da zarabiać pieniądze jeśli ma się pomysł, a jest całkiem fajnie i śmiesznie
Wizę?

aaaalllleee ggggoorrrąąącccooo
Mam całe dłonie pokaleczone od wymiany magistrali, nigdy więcej takich akcji 6 godzi roboty w taką pogodę... jeszcze jakąś wysypkę nie wiem od czego dostałem.
Mam całe dłonie pokaleczone od wymiany magistrali, nigdy więcej takich akcji 6 godzi roboty w taką pogodę... jeszcze jakąś wysypkę nie wiem od czego dostałem.
Ja myślę nad taką z podłączeniem do kratki wentylacyjnej, mamy taką w jednym sklepie i daje radę, tanie mobilne łatwe w obsłudze.
Uff, ale żar. Wieczorem w drogę do domu. Kurde, dawno nie spędziłem tak aktywnych wakacji. Jednak z dwulatkiem można się już pobawić i wybiegać. Młoda chyba najbardziej zadowolona 
Nemi, no jak już masz jabłka i butelki to nie posotaje Ci nic innego jak zrobić cydr 
Ja sobie pluję w brodę zastanawiając się, czemu 4 lata temu nie założyłem klimatyzacji i po co sie męczyłem w poprzednich latach
Ja sobie pluję w brodę zastanawiając się, czemu 4 lata temu nie założyłem klimatyzacji i po co sie męczyłem w poprzednich latach
To nie ejst moje mieszkanie docelowe, stąd nie inwestuje w nie kasy, aczkolwiek, jest to parter szczytowy w "centrum" jest gorąco i głośno latem. Okna nie idzie zamknać wieczorem jak sie ta cała płyta nagrzeje, a hałas, tym bardziej w sezonie wakacyjnym jest dość konkretny, zwłąsza jak naprzeciwko ma się nocny.....
Jeszcze rok musze tutaj wytrzymać, za... się ale zarobie na tę działkę. W tym roku kupię, odłoże na początek budowy domu, a potem bede się martwił.....
Jeszcze rok musze tutaj wytrzymać, za... się ale zarobie na tę działkę. W tym roku kupię, odłoże na początek budowy domu, a potem bede się martwił.....
..::Born To Rise Hell::..
Czy ktoś może w końcu zdjąć Milika z boiska?
To chyba jest nieślubny syn Nawałki, że ona dalej gra
To chyba jest nieślubny syn Nawałki, że ona dalej gra

Xenocyd napisał(a):Wiesz, klima to nie jest wielka inwestycja a przy sprzedaży mieszkania może pomóc.
Możliwe, ale mam malutki balkon i klimatyzator wisiałby poza balkonem co mogłoby spowodować jego uszkodzenie przez życzliwych sąsiadów. Do tego musiałbym wystąpić o pozwolenie w wspolnocie pewnie na montaż czegokolwiek na elewacji. Stąd odpuszczam to. Za dużo chodzenia i proszenia się, a wspólnotę mam

..::Born To Rise Hell::..
Jak Francuzi testowali tablice przed meczem to wyszło im, że wygramy w karnych 7:6 
Mam takie wrażenie, że Szwajcarzy momentami grają w piłkę ręczną
Mam takie wrażenie, że Szwajcarzy momentami grają w piłkę ręczną
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ano... W ostatniej akcji, gdzie bylo spore zamieszenie na polu karnym szwajcarow, jeden z ich zawodnikow zagral reka.