i drugie ... niestety lepszego zdjęcia nie posiadam .. tatuaz jest niestety do poprawienia ... wyblakł gdyż za wczesnie narazony byl na promienie słoneczne

www.mazdaspeed.pl
andariel napisał(a):Solo napisał(a):andariel kumpela robiła w Białymstoku. Jest bardzo zadowolona
a gdzie robiła
Możesz zdradzić po co Ci to?
Xavier napisał(a):Nigdy nie potrafiłem tego pojąć. Ina rzecz, że nie stykałem się i raczej nie stykam
Xavier napisał(a):Niby ich sprawa... ale to czasem tak (zwłaszcza w przypadku ładnych kobiet) jak by wziąć mazaka i dorysować wąsy Mona Lizie. Zgroza... zwłaszcza jak po paru latach tatuaż przypomina burą plamę.
...i doszedłem do wniosku, że niektórym przydał by się kontakt z lekarzem psychiatrą i pogaduszki na temat okaleczania własnego ciała jako przejawu pewnej poważnej wady psychicznej.
Xavier napisał(a):Niech każdy zdobi swoje ciało jak chce i gdzie chce lecz niech później się nie dziwi, że ktoś ocenia ich na podstawie wyglądu.
Xavier napisał(a):Możesz zdradzić po co Ci to?
Wszak tatuaże robi się po to by je ktoś oglądał i oceniał. Spodziewasz się samych pochlebnych opinii?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości