W piątek kupiłem Jim Beam'a bo w promocji był, 49,90 za 0,7
Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Aaaa stare chłopy a nie wiedzą, że panny podrywa się bardziej pijane od siebie i najlepiej rude, rude i mocno pijane
Now the God of peace be with you all.
Now the God of peace be with you all.
-
VariaS
W moim odczuciu, nie ma różnicy stopień upojenia alkoholowego u podrywanej kobiety. Gdybym szukał bardziej pijanych to często by to podchodziło pod nekrofilie bo same zwłoki bym do domu targal:D
Co do rudych... Oj, rarytas w dzisiejszych czasach! Pozdrawiam z tej okazji Edytke bo też mazda kiedyś jeździła więc może na forum czasem bywa:)
Co do rudych... Oj, rarytas w dzisiejszych czasach! Pozdrawiam z tej okazji Edytke bo też mazda kiedyś jeździła więc może na forum czasem bywa:)
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
- Od: 4 kwi 2011, 15:06
- Auto: Mazda 626 GF 1.8 (90km) 98r + LPG
yusuf napisał(a):W moim odczuciu, nie ma różnicy stopień upojenia alkoholowego u podrywanej kobiety.
I tu się z Tobą nie zgodzę
Po jednym warunkiem, że szukamy dziewczyny/kobiety? do przelotnej znajomości np. gdzieś na imprezie. Ble ble ble. Wtedy wymiana krępujących zdań i ew uprzedzeń jest pomijana i można śmiało prowadzić rozmowy "na dowolne i często niezrozumiałe tematy" Nie mam na myśli uchlanej w Sztok ale 2 – 3 piwkach
według zdrowego rozsądku. Chyba że masz na myśli, pan/dziewczyn mocno hard irokez czekających na kolejkę pod blatem baru?
Może źle zinterpretowałeś mój post, albo ja nie napisałem precyzyjnie, przecież nikt nekrofilem (chyba) nie jest. Takim polecam dmuchane lale z sex shopu
Oczywiście w innej sytuacji możemy podchodzić pod paragraf 207 kk.
Czego chyba nikt sobie nie życzy
Ostatnio edytowano 3 gru 2012, 14:32 przez VariaS, łącznie edytowano 1 raz
-
VariaS
no Panowie temat nam rozwinal sie calkiem ciekawy hehe. a poropo to o tej kolezance nie moze sie dowiedziec moja Panna-bo bede mial [tiiit] totalie 

No to jak kolega ma stała partnerkę i spotyka się z innymi w celach tajnej kopulacji to może warto sobie dać spokój ze związkiem bo sporo fajnych okazji ucieka przez bycie w związku który może mieć problem z przetrwaniem.
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
Radex napisał(a):od dawna twierdziłem żeby połączyć kącik kawalera z kącikiem alkoholowym
A są jakieś uzasadnione powody lub obawy? które nie pozwalają na połączenie wątków?
-
VariaS
VariaS napisał(a):A są jakieś uzasadnione powody lub obawy? które nie pozwalają na połączenie wątków?
Nooo ja nie kawaler
-
miro62
Ale kiedyś byłeś! Więc coś zawsze możesz wnieść do tematu:)
yusuf napisał(a):Ale kiedyś byłeś! Więc coś zawsze możesz wnieść do tematu:)
To BYŁY czasy

-
miro62
VariaS napisał(a):No to otwórz piwo i opowiedz Nam o tych dawnych czasach, chętnie posłuchamy
Piwko otwarte a z opowiadaniem to nie takie proste

-
miro62
miro62 napisał(a):zalać klawiaturkę
Nie przejmuj się
-
VariaS
VariaS napisał(a): wymienić na nowszy model
No i to właśnie jest problem

-
miro62
VariaS napisał(a):Ja dziś tylko jedno piwo... ŻubraMiro, to przez ten Twój awatar
No i to jest siła reklamy

-
miro62