Dominator napisał(a):Jak masz tam celowo jechać a nie że przy okazji, to nie chce Cię fatygowac.
Spoko, to nie drugi koniec polski, tylko inny powiat
www.mazdaspeed.pl
Dominator napisał(a):Jak masz tam celowo jechać a nie że przy okazji, to nie chce Cię fatygowac.
nemi napisał(a):Wracam właśnie z Instytutu Matki i Dziecka. Naprawdę nie powinienem narzekać. Z jakimi nieszczęściami się ludzie mierzą, licytują ile kto miał chemioterapii, ile płuc wyciętych to jest po prostu szok. Tak więc od dziś mam jednak super samochody itd
Dominator napisał(a):Ja jeszcze nie widziałem lekarza któremu się źle powodzi
JohnnyB napisał(a):Ja bym chciał ustawowo wyższą kwotę wolną od podatku, niższy zus, płatność podatków po zaksięgowaniu kasy z faktur......no i doczekać się nie mogę.....
JohnnyB napisał(a):Dominator napisał(a):Jak masz tam celowo jechać a nie że przy okazji, to nie chce Cię fatygowac.
Spoko, to nie drugi koniec polski, tylko inny powiat. Jak nie bede jechał w Polskę slużbowo, to nie problem.
brii napisał(a):Właśnie oczy mi wyszły bo widzę fakturę z taniego warsztatu za wymianę łożyska wahliwego tylnej osi w R230 – ponad 8300zł
A mówią, że wymiana łożyska w belce w samochodach z PSA jest droga i upierdliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości