Neonixos666 napisał(a):wow od spodu to nówka nawet grama rdzy. Wygląda to całkiem nie źle.
a do tego całkiem niezłe opony
www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):wow od spodu to nówka nawet grama rdzy. Wygląda to całkiem nie źle.
JohnnyB napisał(a):Dyskusji coraz mniej. Nami sie zwinąl z czaterii i w sumie coraz rzadziej sie cos nowego tu pojawia.
Kontener zaladowany. Fracht wyplywa pod koniec tygodnia. W Rotterdamie ma byc 1.01.25.
W kontenerze. BMW X1, BMW X3, Kia Stinger oraz Jaguar XE. Nie mam jeszcze zdjec ja je ulozyli, ale pozostale furki juz obejrzalem
.
JohnnyB napisał(a):Nie wiem czy juz znam, ale poznamMam takie w Seacie Leonie z DSG jaki ujeżdżam teraz jako służbowy. Dopiero 2kkm. Prawie zero wad jak dla mnie, poza dosc srednim dopasowaniem skrzyni do silnika. Ogolnie skrzynia w normalnej jexdzie pracuje w zakresie 1200-1800 obrotow maks. Czyli dosc nisko.
Adblu ma 5,75 litra i powinno starczyc na 6 tys km, wiec jeszcze dolewka przede mna. Poza tym w tej budzie auto zbiera sie na prawde dobrze.
radzi89 napisał(a):J...... Bronco......Supra .....Macana GTS......Mclaren Arthura ......Corollę GR i tutaj tez wyszły mega problemy z dostępnością części.... Za dużo nerwów jak dla mnie
JohnnyB napisał(a):3 auto z USA i kazde kupowane bylo przy wysokim dolarze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości