Polecane gry komputerowe
Free weekend na Steamie z Counter Strike: Global Offensive. Kto chce – może spróbować. Póki co grałem tylko godzinkę ale raczej przypadnie mi do gustu i pewnie zakupię 
Co do Heavy Rain to moja druga polówka za moją namowa w nią zagrała. Była to jej pierwsza gra jaką w ogóle przeszła i grała ( nie licząc tych śmiesznych SIMsów
). Podobało się jej, sama mnie namawiała na sesje żebym jej pomógł bo chciała poznać zakończenie. Z kolei dla mnie fajnie się oglądało bo jej droga przejścia gry i zakończenie było inne
A co powiecie o Sleeping Dogs? Zagrałem w demko i spodobało mi się, szkoda ze takie krótkie.
Teraz gram w Binary Domain- jak ktoś lubi japońskie gry typu MGS, Vanquish, mechy, rozpierduchy itp to polecam.
A co powiecie o Sleeping Dogs? Zagrałem w demko i spodobało mi się, szkoda ze takie krótkie.
Teraz gram w Binary Domain- jak ktoś lubi japońskie gry typu MGS, Vanquish, mechy, rozpierduchy itp to polecam.
Ja jak narazie nie mam kiedy sobie pograc a tyle gier jeszcze mam do przejscia :x
wyslano z Nokia 3210
wyslano z Nokia 3210
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
13 marca 2013 premiera drugiej czesci starcraft II "Heart of the Swarm"

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Nie jest legalny w 100%.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Dokładnie – w regulaminie programów takich jak Steam i Origin (pewnie przy FM jest ten drugi) jest zapis, że kont nie wolno sprzedawać, to raz. Dwa – odradzane są też tanie klucze z grami na te platformy, że niby z Rosji itd i mogą je zbanować. Mi się to nie zdarzyło, ale innym tak.
Pozatym skoro na tym kluczu nie da się grać na multi i tylko singiel, to pewnie gościu sprzedaje zbanowane konta 
Studio Quantic Dream wydało do tej pory chyba tylko 3 gry i wszystkie są godne polecenia i warte ogrania
Omikron The Nomad Soul
Fahrenheit Indigo Prophecy
Heavy Rain
Omikron The Nomad Soul
Fahrenheit Indigo Prophecy
Heavy Rain
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Fahrenheit Indigo Prophecy był świetny przyprawiony paranormalnymi zjawiskami. Ale HR to wyższa klasa jeżeli chodzi o emocje
Teraz mogę w spokoju powrócić do endurance w gt5 ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
skonczylem z sentymentu wolfensteina i zblokowaly mi sie 2 ostatnie trofea. Poprostu nie wpadly mimo ze powtarzalem ostatniego bossa 2 razy z nadzieja ze wpadnie.Mimo to polecam tym co lubia cala serie. Teraz miazdze klasyk BlackOps i zaczynam zaraz MoW3. Nowy medal mimo dlugiego czasu nie dotarl jeszcze do mnie. Czekam za meilem zwrotnym od goscia
Ja piłuje RAGE'a i kurcze platyny nie zrobię
ale chyba zostawię sobie te płytkę na później
-
Fasola