World of Tanks
Wy fajnie gracie – jeden nie zrobi nic z drugi wygrywa bitwę. Tak mi się rzuciło w oczy na screenach, że już któryś raz tak jest – ktoś od Was z plutonu jest na samym dole "z zerem" a innym na topie jako "hero of the match". Losujecie kto tym razem pierwszy zginie a kto robi dmg? 
Żeby nie ot – ja sie męczę z obiektem 140. O ile uwielbiam T-54 to obiekt już mi nie leży. Jakoś ciężko mi sie nim gra.
Żeby nie ot – ja sie męczę z obiektem 140. O ile uwielbiam T-54 to obiekt już mi nie leży. Jakoś ciężko mi sie nim gra.
Magician napisał(a):Wy fajnie gracie – jeden nie zrobi nic z drugi wygrywa bitwę.
czasami niestety tak wypadnie, że ktoś przez głupotę na początku zginie na hita na przykład od baboka
-
Fasola
Ooo widzę że humorek się wyostrzył ,ale od początku
Ale faktycznie masz rację ,my mścimy poległych kolegów

Graty stary co prawda wk.....ny wróciłem szybko do garażu ale słyszałem emocje w słuchawkach.Fasola napisał(a):Taka sytuacja

Trudno zrobić dwie M w jednej bitwieMagician napisał(a):jeden nie zrobi nic z drugi wygrywa bitwę. Tak mi się rzuciło w oczy na screenach, że już któryś raz tak jest – ktoś od Was z plutonu jest na samym dole "z zerem" a innym na topie jako "hero of the match".
a Ty hamujkinki napisał(a):ja zauważyłem że to ciągle ten sam noob jest na dole
-
Pawciu
Madżik graty "M"
A co do Mańka hmm----- Przegoniłeś mnie w X
,nie wiem jak ,bo Ty zawsze tylko gwiazdki zbijasz 
A co do Mańka hmm----- Przegoniłeś mnie w X
-
Pawciu
to graj Cw inną XMagician napisał(a):ISa7 zablokowali mi na 169 godzin
Udało się w evencie kupić T28 i dojść do
Kupiono: 'T95'. Wydano: kredytów: 2 450 000.

-
Pawciu
Co do blokowania czołgów, to bratu zablokowali is4 na ponad rok czasu. Napisał do nich czemu tak długo to nic mu nie odp. Musiał jakiś błąd się wkraść.