World of Tanks
Fari już nie jeździ
popłynął
Mała scenka mnie arty na hita ściąga a kruger miał wygrać bitwę ale syrena zaczęła wyć

Mała scenka mnie arty na hita ściąga a kruger miał wygrać bitwę ale syrena zaczęła wyć
-
Pawciu
Graty global
ajj słyszałem tą radość i podniete w głosie " Pawciu jaki jest medal za zabicie ostatniego ,ostatnim pociskiem ? " Jessssssstttttt
Normalnie Zimoch by się nie powstydził takim komentarzem

Normalnie Zimoch by się nie powstydził takim komentarzem

-
Pawciu
Hehehehe...

Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

panowie mam zbadanych kilka X tierów ale kasy tylko na jednego. poradźcie co kupić w pierwszej kolejności
1. E100
2. JGPZE100
3. OBJ 268
a może AMX 50120?
a propos T-54 to kupiłem niedawno ale grac stockiem to porażka! nie wiem jak sie przemóc żeby go zmaksować. strasznie dużo EXP do zrobienia działa, gąsek i silnika! póki co zbijam gwiazdki tylko! działo z t-44 na IX tierze jest okropne!
a na koniec taka sytuacja
1. E100
2. JGPZE100
3. OBJ 268
a może AMX 50120?
a propos T-54 to kupiłem niedawno ale grac stockiem to porażka! nie wiem jak sie przemóc żeby go zmaksować. strasznie dużo EXP do zrobienia działa, gąsek i silnika! póki co zbijam gwiazdki tylko! działo z t-44 na IX tierze jest okropne!
a na koniec taka sytuacja
Ostatnio edytowano 10 mar 2014, 20:30 przez lucxxx, łącznie edytowano 1 raz
lucxxx napisał(a):E100
Trzeba znać weakspoty przeciwników, inaczej jest ciężko. No i gold dużo daje niestety.
Kiedyś bez golda wieże innego e100 przebijało się bez problemu, teraz bez golda to nie przebijesz.
Heh to sobie zobacz ile expa potrzeba na zrobienie top wz-120 ( droga przez T34-2 a nie przez wz)lucxxx napisał(a):strasznie dużo EXP do zrobienia
Na top potrzebowałem 297,4 tys expa + czołg 121 180 koła expa ale to pikuś dało radę zrobić

a tymczasem
Misja zakończona! Nagroda:
Dodano dni premium: 3
-
Pawciu
lucxxx napisał(a):a propos T-54 to kupiłem niedawno ale grac stockiem to porażka! nie wiem jak sie przemóc żeby go zmaksować. strasznie dużo EXP do zrobienia działa, gąsek i silnika! póki co zbijam gwiazdki tylko! działo z t-44 na IX tierze jest okropne!
No szału nie ma ale przecież T44 też rzucało na 10 tiery. Choć teraz te dychy są non stop i faktycznie ciężko się gra. A jak jeszcze ktoś zobaczy, że jesteś stokowy to żadnego respektu nie czuje. Trzeba będzie się przemóc i grać. Ja wczoraj rozegrałem jedną bitwę i mimo, że była przegrana to fajnie mi się grało. Dzisiaj zagrałem trzy i już tak fajnie nie było

Opracowano:
Pojazd: 110 został opracowany. Koszt nierozdysponowanego doświadczenia: 85000. Koszt wolnego doświadczenia: 0.
Zakupiono:
Kupiono: '110'. Wydano: kredytów: 2 210 000.

Dopisano 14 mar 2014, 14:15:
"Szefie może wprowadzimy polskie drzewko do gry ? "

-
Pawciu