Każdy z Was wydaje kasę na tą grę i tłumaczy sie ja na premium, ja na czołg premium, ja na kamuflaże a ty jesteś bebe bo wydaleś na wymienny exp a my tak nie robimy

www.mazdaspeed.pl
Uzbierane nie kupione ale tego nie będę Ci tłumaczył -Kiedyś może zrozumieszBo_Lo napisał(a):Pawciu napisał(a):A drugie to wymiana wolnego expa za goldy czyt, realne pieniądze -Totalna bzduraPawciu napisał(a):Tylko nooby tak robiąkinki napisał(a):czy gold poszedł![]()
Mam uzbierane ponad 40 koła wolnego i pożyczyłem sobie jakieś 3 koła
![]()
Xed nikt nie mówi że nie wydaje. Ja wydaje i się nie wypieram ale tak jak Misiek napisał Zrobiłeś tak że wyszło zapłaciłeś kupe kasy za czołg do którego można normalnie dojść a to jest jak dla mnie porażkąXED napisał(a):Jesteście niemożliwi![]()
Każdy z Was wydaje kasę na tą grę i tłumaczy sie ja na premium, ja na czołg premium, ja na kamuflaże a ty jesteś bebe bo wydaleś na wymienny exp a my tak nie robimy![]()
![]()
Pawciu napisał(a):Misiek mamy wspólnego kolegę który tak robi i to na wielką skale
XED napisał(a): bo wydaleś na wymienny exp a my tak nie robimy![]()
![]()
Uzbierane nie kupione ale tego nie będę Ci tłumaczył -Kiedyś może zrozumieszPawciu napisał(a):Bolo ty to jesteś jednak noob
Bo_Lo napisał(a):Pawciu napisał(a):A drugie to wymiana wolnego expa za goldy czyt, realne pieniądze -Totalna bzduraTylko nooby tak robiąPawciu napisał(a):[quote="kinki"]czy gold poszedł![]()
Mam uzbierane ponad 40 koła wolnego i pożyczyłem sobie jakieś 3 koła
![]()
Graty globalkinki napisał(a):Zbijałem gwiazdki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Krzemol, Szymon i 10 gości