Czateria 2025

Właścicieli jednak było 4, kurde gadałem z jednym z poprzednich (na fakturze numer był, spoko gość i się nie obraził) to mówił że auto niby spoko. Tylko kazał się targować bo on z racji zawieszenia tył puścił go taniej. A Alfę wzięli pierwsi oglądający. Ale jednak przymknę oko na wyposażenie i pierwsza myśl najlepsza, jutro chyba obejrzę tego (gadałem z typem kilka dni temu), mam raport z oględzin sprzed trzech lat i weryfikujący określił go jako godny polecenia

No ja siedziałem dzisiaj z tyłu i rozpusty nie ma. Ale wakacyjni towarzysze raz na rok przeżyją 
Budżet na Infiniti pozwala tylko na 2.0 czyli silnik z Merca, po Alfie priorytetem jest względny spokój, chyba w tym względzie Lexowi bardziej ufam... Była ładna hybryda 2016 od drugiego właściciela ale niechybnie wczoraj zmieniła właściciela
Budżet na Infiniti pozwala tylko na 2.0 czyli silnik z Merca, po Alfie priorytetem jest względny spokój, chyba w tym względzie Lexowi bardziej ufam... Była ładna hybryda 2016 od drugiego właściciela ale niechybnie wczoraj zmieniła właściciela
Kurcze tylko te 2.0 turbo wiele razy widziałem, że fabrycznej mocy nie trzymają ni huhu... troche slabe to będzie dla Ciebie po alfie.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Osiągowo zdaję sobie sprawę że będę do tyłu, 280KM w 1450kg budzie to dosyć wysoko postawiona poprzeczka
. Ale kurde boję się jakiś skomplikowanych konstrukcji typu Q50 w hybrydzie a i budżet taki że egzemplarze raczej średnie...