Wiem, że w obliczu dokonań tutaj grających to jest małe miki, ale każdy się chwali na miarę swoich możliwości
World of Tanks
Ja niestety obrazkiem się nie pochwalę, jako że nie miałem dotąd potrzeby chwalenia się moimi mizernymi dokonaniami i nie mam nawyku robienia zrzutów, ale wczoraj trafiła mi się bitwa, którą bez zbędnej skromności nazwę najbardziej epicką bitwą odkąd sięgam pamięcią. Bitwa przegrana oczywiście, ale zanim moja Jagdpanthera bohatersko poległa jako ostatnia, to zdążyła ubić 6 ISów, uszkodzić kolejne 3 i odeprzeć dwa ataki na bazę. Punktów słabo, bo tylko ok 900, ale zadanych obrażeń sporo ponad 4k, ok 1,5k odbitych obrażeń i "As Pancerny" jako wisienka na torcie.
Wiem, że w obliczu dokonań tutaj grających to jest małe miki, ale każdy się chwali na miarę swoich możliwości
Roman S.
Czerwony Smok
Czerwony Smok
Ja też się człapię expię teraz IS-8 ale ciężko na razie bo stock.
Ja z IS8 załogę rzuciłem na jego następcę i nie zamierzam nim więcej grać. Zatrzymam bo sporo się z nim męczyłem ale nie chcę więcej go widzieć. Choć armata faktycznie zacna. IS7 powinien mieć lepszą od niej a nie słabszą ...
Fasola masz może screena z rozwinięciem tej swojej eMki na T44? Bardzo mnie ciekawi ile trzeba zrobić dmg. Słabo mi idzie medami ale ten mi się podoba, zwłaszcza, że się bardzo szybko obraca.
Fasola masz może screena z rozwinięciem tej swojej eMki na T44? Bardzo mnie ciekawi ile trzeba zrobić dmg. Słabo mi idzie medami ale ten mi się podoba, zwłaszcza, że się bardzo szybko obraca.
Jak się umie grać to jest lepiejXED napisał(a):Później nie będzie dużo lepiej
moim zdaniem najlepszy czołg ciężki IX tierubieski napisał(a):ST-1 jeden z lepszych czołgów tieru 9
ogarniesz temat ,jutro będzie lepiejFasola napisał(a):Mam problem z tą obsrana grą

Jeśli ją dostał na tym czołgu ,to na 100% jest w tym wątkuMagician napisał(a):Fasola masz może screena z rozwinięciem tej swojej eMki na T44

-
Pawciu
Magician napisał(a):Doczłapałem się do tego cudaka
Moim zdaniem Is-7 jest bardzo przeceniany. Niby staty na nim mam przywoite ale jakoś średnio go lubie. Dużo w niego wchodzi, a miał być taki dingujący....
Działo niezłe chociaż szału nie robi.
Póki co kurzy sie w garażu bo załogę zabrałem do KV-3
Pawciu napisał(a):Jak się umie grać to jest lepiej
Myślę że jak będę miał 20 koła bitew to będę ogarniał tą grę dużo lepiej
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A opinie każdy czołg ma inną, jednymi gra się lepiej innymi gorzej.
IS 8 nie jest za dobrym czołgiem ciężkim ,ale jest to moja nic nie znacząca opinia.
Za to ST1 bije na mordę wszystkie czołgi jakimi grałem i nie tylko ja tak uważam.
IS 7 nie jest zły, ale mocno "przereklamowany", dużo lepiej gra mi się IS-em 4.
Zacząłem przygodę z TD-mi i zobaczymy jak będzie na wyzszycht tierach
st 1 jest najlepszy w zwarciu, ponieważ wieżę ma praktycznie nie do przebicia. Na większe odległości e75 dużo lepszy, celniejsze działo, dobry pancerz (10k potencjalnych uszkodz. nie jest jakimś wyczynem). Co do is8 to nie jeździłem nim, ale nie waham się wyjechać sam na sam na niego.
bieski napisał(a):Jestem na V....
+ 1 . Zakładzik kto będzie pierwszy na XXED napisał(a):Też jestem na V

( normalnie expiąc
-
Pawciu