Ja nie mam łąkotek w obu kolanach, w lewym mam śruby i nowe wiązadła z włókien czworogłowego
Teraz dobija mnie ostroga. Od dwóch miesięcy nie mogę sobie z nią poradzić i nie mogę już chodzić. Łakotka, czy wiązadło przy tym to pikuś.
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Wiesz co, tak się wydaje. W najgorszym momencie od tego bolało mnie absolutnie wszystko.
nemi napisał(a):kupiłem hulajnogę elektryczną
brii napisał(a):Z tego co się "zdoktoryzowałem" to wychodzi na to, że "not great, not terrible"No niestety dobrze nie jest i pełen obraz to będzie jak Ci wejdą do kolana ale bardzo pocieszającym jest, że nie masz ubytków czwartego stopnia i pełnych przetarć – będziesz żył
![]()
Nastaw się na samodzielną szybką i solidną rehabilitację – już szukaj rehabilitanta, żeby w pierwszym tygodniu po zabiegu zacząć, jak dobrze instrukcje Ci da i będziesz cisnął to kupisz 20 lat spokoju a potem medycyna pewnie pomoże znowu nowymi technikami
Zdrowia i szybkiego, udanego zabiegu.
Neonixos666 napisał(a): o głębokim kucaniu nie ma mowy bo wiem czym to się skończy-bólem
JohnnyB napisał(a):Vat to w koncu nie twoje pieniadze wiec nie ma sie co do nich przyzwyczajac .
nemi napisał(a):W ogóle muszę zmienić biuro. Płacę 12x 536 zł + rozliczenie ZUS i PIT ok. 1000. 7500 zł w rok na ryczałcie, ze stałą kwotą ZUS i wystawianiem 2-3 faktur miesięcznie + jest rata leasingowa do rozliczenia to mi się nie wydaje promocja, gdy nie robię absolutnie żadnych kombinacji.
Neonixos666 napisał(a):Eh u nas ponad 3,5 tyś samego vatu trzeba oddać
motomike6 napisał(a):20 lat temu jak grałem tam w jakieś amatorskiej drużynie koszykówki i mieliśmy w teamie gościa co był już po 40 to były śmiechy jak on przed wyjściem na parkiet 15-20min poświęcał na rozgrzewkę, rozciąganie a "młodzi" wychodzili z założenia ze rozgrzać to można się na parkiecie podczas gry a nie przed bo szkoda czasu. Teraz już inaczej na to patrze
Haha teraz zamiast o samochodach będziemy wymieniać informacje o zabiegach i do którego sanatorium lepiej jechaćyasko napisał(a):Był kacik muratora a teraz kącik geriatryczny.
Stawy ok, ale po 4 z przodu i zauwżalne szybsze zmięczenie i powolniejsza regeneracja.
JohnnyB napisał(a):Wiem ze moze sie okazac potrzeba przeprogramowania skrzyni. Potobno soft Nissan zmienil w stosunku do Meska i skrzynia poza trybem sport troche sie zastanawia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości