loockas napisał(a):To tym bardziej raz do roku nie widzę w tym problemu
patrząc na licznik raz do roku wsiadam, przejeżdżam 20.000 km i wracam, muszę oszczędzać czas

www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Ale to było Reno wiec się psuło, to nim tak daleko nie jeździłeś
nemi napisał(a):A jeszcze jedno: jeżdżę rzadko. Bardzo rzadko. Powiedzmy raz na 2 tygodnie – dużo się elektryk rozładowuje od samego stania?
nemi napisał(a):Kurde, ponad 250k za 4x4 chcą. Srogo. Przejrzałem na szybko marki, które mi przyszły do głowy i chyba nikt nie oferuje już takich samochodów (pomijam Superba) – trzeba iść do BMW albo Mercedesa, ale czy tam będzie taniej, to wątpię. Na pewno dadzą mniej samochodu.
brii napisał(a):Jeśli idzie o czas to chyba w tym przypadku warto czekać jesli można
loockas napisał(a):Dzisiaj wziąłbym chyba gaz. Ale co będzie za rok, dwa? Ostatnie lata pokazały że ciężko przewidzieć coś dalej niż na kilka miesięcy do przodu...
loockas napisał(a):(np Proceed GT – mam ofertę) kosztuje ~160k
brii napisał(a):Prąd jest na tą chwilę jedynym medium, które da się wytwarzać samemu i magazynować (co tanie jeszcze nie jest)
brii napisał(a):Pamiętam ile trzeba było jeszcze niedawno dać za Megane RS, które jednak z takiego Ceeda robi papkę
loockas napisał(a):chciałem montować panele na blaszaku który był na budowie byle mi tylko dali licznik przed zmianami przepisów, ale nie udało się
Beny napisał(a):Gaz w zeszłym tygodniu bo za miesiąc się wprowadza.
Pradu dalej nie ma
loockas napisał(a):Kotłownia to miejsca z którego zasilam CO, CWU i klimatyzację, stąd wysokie zużycie w tym miesiącu
motomike6 napisał(a):Taki rzeczy na ładowarkach Tesli Prund za free w ciagu dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości