jeszcze
World of Tanks
fajna ta premka za free ale za krótko 
Po tej aktualizacji pokazuje za każdym razem odznaczenie nawet jak je już masz (to chore), wiec jak będziesz grał nim więcej nie zdziw się jak znów zobaczysz asa 
-
Fasola
Wiem, że pokazuje bo niedawno znowu zrobiłem następnego ne elceku
Tylko w tej urządziłem wyciąg bo zostałem sam na wszystkich sześciu, których zgładziłem. Najpierw zgarnąłem arty a potem już podekscytowany ruszyłem resztę. Oczywiście byli na ogryzkach i nie trzymali sie razem więc podjazd-lufa-rura 
Choć sam wynik słabiutki to bitwa boska, tym bardziej, że dołączyłem do niej w połowie jak już pół drużyny nie było.

Choć sam wynik słabiutki to bitwa boska, tym bardziej, że dołączyłem do niej w połowie jak już pół drużyny nie było.
dokładnie to
Medal Kołobanowa
a ja znów mam bana
cholera coś musieli pozmieniać w systemie teamkill
jedno jest pewne ,grając w plutonie będę bardziej bezpieczny a na początku bitwy śmiało będe mógł iść się odlać
Medal Kołobanowa
Przyznawany jest graczowi, który wyjdzie zwycięsko z samotnego starcia z co najmniej pięcioma przeciwnikami. Medal ten nie jest przyznawany w bitwach klanowych.
Pułkownik Zinowi Kołobanow był radzieckim asem pancernym, który 19 sierpnia 1941 roku wziął udział w bitwie swoim KW-1 i zniszczył 22 niemieckie czołgi, 2 działa oraz 2 transportery opancerzone.
a ja znów mam bana

jedno jest pewne ,grając w plutonie będę bardziej bezpieczny a na początku bitwy śmiało będe mógł iść się odlać

Od wersji 8.11 atakowanie członków własnego plutonu jest zakazane i będzie podlegać karze takiej samej, jak atakowanie pozostałych sojuszników.
-
Pawciu
jest nowy medalik
co do gry to czasem brak słow ,zwłaszcza MM
w jednej bitwie od III do Ix tieru
co do gry to czasem brak słow ,zwłaszcza MM
w jednej bitwie od III do Ix tieru
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Bolo przecież to jeden pluton Tiger i te smrody na dole więc normalka że tak sie stało
Misiek bądź twardy
Misiek bądź twardy
-
Pawciu
Nie mam tamtego medalu bo w grze była jeszcze nasza arta. Kręciła się wokół własnej osi albo strzelała w wiatrak
Pół gry byłem na afku więc nie wnikałem.
Pozmieniali i to sporo. Niby znacznie większe kary za uszkadzanie. Ja dostałem info o banie w związku z obrażaniem graczy na czacie ale jakiejś kary nie uświadczyłem... Zauważyłem, że jak scout wbije się w jakiś ciężki czołg to teraz jest to wina scouta i ciężki nie płaci kary. Przynajmniej tak było w przypadkach z moim udziałem.
Wczoraj dostałem 4 komunikaty jak to WG przeprasza. Sporo ludzi odpuszcza sobie grę przez te lagi.
Dla mnie cały patch jest jakimś nieporozumieniem. Niby był nerf TDków ale jakiś nieodczuwalny. Niby arta ma teraz lepiej zarabiać (?) więc będzie jej jeszcze więcej. Himmel zimowy straszliwie mi się nie podoba, narodowe konfrontacje już odznaczyłem, musiałem odinstalować wota i ściągać i instalować od nowa bo mi się okno gry wyłączało.
Ma ktoś z Was WT e100? Jakiego on dostał nerfa? Bo jedni piszą, że dostał a inni się tylko śmieją, że nie widzą różnicy.

Pawciu napisał(a):a ja znów mam banacholera coś musieli pozmieniać w systemie teamkill
Pozmieniali i to sporo. Niby znacznie większe kary za uszkadzanie. Ja dostałem info o banie w związku z obrażaniem graczy na czacie ale jakiejś kary nie uświadczyłem... Zauważyłem, że jak scout wbije się w jakiś ciężki czołg to teraz jest to wina scouta i ciężki nie płaci kary. Przynajmniej tak było w przypadkach z moim udziałem.
Wczoraj dostałem 4 komunikaty jak to WG przeprasza. Sporo ludzi odpuszcza sobie grę przez te lagi.
Dla mnie cały patch jest jakimś nieporozumieniem. Niby był nerf TDków ale jakiś nieodczuwalny. Niby arta ma teraz lepiej zarabiać (?) więc będzie jej jeszcze więcej. Himmel zimowy straszliwie mi się nie podoba, narodowe konfrontacje już odznaczyłem, musiałem odinstalować wota i ściągać i instalować od nowa bo mi się okno gry wyłączało.
Ma ktoś z Was WT e100? Jakiego on dostał nerfa? Bo jedni piszą, że dostał a inni się tylko śmieją, że nie widzą różnicy.
Magician napisał(a):Ma ktoś z Was WT e100? Jakiego on dostał nerfa? Bo jedni piszą, że dostał a inni się tylko śmieją, że nie widzą różnicy.
wolniej skupia teraz.
Mi na Ob.286 nie dość że zabrali 100 uszkodzeń to jeszcze zmniejszyli mi penetracje na goldzie na którym i tak nie wchodziło bo mam kumulacyjne a nie podkalibrowe. Minimalnie szybciej ładuje ale celowanie to koszmar bo działo bardzo mało wychyla się na boki. Teraz nie poszedł bym w niego.
teraz na ISU-152 więcej wchodzi niż na X
Jest fajna promocja. Miesiąc premki +
Kto nie pali ten ma
Pokwitowanie.
Data: 2014-02-15 10:55:08
Dodano czołgi: Matilda Black Prince
Dodano sloty:

Kto nie pali ten ma

-
Pawciu