Czateria...cd
A to nie to samo tylo z plaska
?

Ja wczoraj wieczorkiem machnąłem sobie 14km rowerkiem.
Nawet nieźle jak na drugi raz
I już wiem kiedy dam radę jeździć, żeby robić to codziennie.
Jak chłopaki idą spać, to sobie o 21 będę wychodził na godzinkę
Nawet nieźle jak na drugi raz

I już wiem kiedy dam radę jeździć, żeby robić to codziennie.
Jak chłopaki idą spać, to sobie o 21 będę wychodził na godzinkę
A jeszcze mi lutowali cztery kabelki do oświetlenia w domu
. Może dlatego.
Dziś Fordzikiem prawie 300 km musiałem zrobić. Yanosik tak mnie poprowadził, że. 1,10 zapłaciłem za autostradę...
Obiecałem sobie jechać delikatnie tą kupką rdzy, ale jak zwykle mi nie wyszło
.
Dziś Fordzikiem prawie 300 km musiałem zrobić. Yanosik tak mnie poprowadził, że. 1,10 zapłaciłem za autostradę...
Obiecałem sobie jechać delikatnie tą kupką rdzy, ale jak zwykle mi nie wyszło
Koło Zgierza widziałem naukę jazdy. Jakaś szkoła jazdy jest przy drodze, do której trzeba skręcić o 90 stopni w prawo, a cala droga jest na takim podwyższeniu. Kursant/ka skręcała ale postanowił/a wybrać kąt natarcia 45 st. Wiecie jak hyundai i10 malowniczo lata? Instruktor wyskoczył z auta od razu i nie wyglądał na zadowolonego. A lądowanie było z telemarkiem.
nemi napisał(a):Kurde, codziennie dzwonią, że ta klimatyzacja jest coraz bardziej popsuta. Chyba zrezygnuję z tego warsztatu. 1600 zł już krzyczą za regenerację, napełnienie, wyważane kół i teraz doszła chłodnica Klimy. I ostatecznie to będzie trwało 4 dni!
Heh, mi kiedyś za regenerację krzykneli 1200zł bez gwarancji że pochodzi chociaż ze dwa lata....
Okazało się że za 1300 zł kupiłem nową (nie regenerowaną) z 2 letnią gwarancją (zamiennik bo oryginał panasonica 3500 zł)
Nemi: tu masz nówkę w cenie regeneracji:
link
Dolicz montaż, napełnienie, chłodnicę klimy i jej montaż. Trochę wyjdzie. Sama sprężarka chyba 520 tylko nie wiem czy brutto to już jest.
Dobra – pożaliłem się i koniec tematu. To tylko auto i tylko pieniądze. Szkoda się nad tym za dlugo zatrzymywać.
Dobra – pożaliłem się i koniec tematu. To tylko auto i tylko pieniądze. Szkoda się nad tym za dlugo zatrzymywać.
Się kurna stało – w Vel Satisie zrobiło się na kokpicie pomarańczowo i jakaś kobita zaczęła drzeć papę, że "transmission failure". Wizyta w polecanym serwisie skrzyń AT: "Panie – 5000zł trzeba szykować". Diagnostyka w ASO – 30 minut za 60zł + pozycjonometr do lawarka AT 142zł i jedzie dalej 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
nemi napisał(a):Dolicz montaż, napełnienie, chłodnicę klimy i jej montaż. Trochę wyjdzie. Sama sprężarka chyba 520 tylko nie wiem czy brutto to już jest
a to zmienia postać rzeczy. Jak sama regeneracja 520 "brutto na rękę" to nie jest źle
Grzyby napisał(a):Jeszcze masz to czarne padło, czy kolejny?
Mój ojciec ujeżdża i nie zamierza na nic zmierzać – zadowolony jest
Trusted computing – Yes or No?
Maciek ile juz nastukaliscie tym Vel Satisem?
Dziś po odwiedzeniu jednej z dzielnic Warszawy stałem się posiadaczem Opla Signum
. Ku...rde nie było się czego przyczepić