Czateria... 2021
kolor zimnego piwa
peugeot? dobrze widzę?
Kurcze, kolejny raz na filtrze powietrza knechta znalazłem info, że w Chinach wyprodukowany ..
Rezygnuję z knechta i przejdę na boscha lub purfluksa (jeśli będą modele) a w skrajnych przypadkach wybiorę filtrona.
Powrót do korzeni..
Jeszcze była taka rodzima fabryka filtrów "Sędziszów" , ale kojarzy mi się z traktorami i koparkami
chyba się nie zdecyduję.. 
peugeot? dobrze widzę?
Kurcze, kolejny raz na filtrze powietrza knechta znalazłem info, że w Chinach wyprodukowany ..
Rezygnuję z knechta i przejdę na boscha lub purfluksa (jeśli będą modele) a w skrajnych przypadkach wybiorę filtrona.
Powrót do korzeni..
Jeszcze była taka rodzima fabryka filtrów "Sędziszów" , ale kojarzy mi się z traktorami i koparkami

Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
A co to zmienia ze w Chinach? Uzywalem knechta bardzo długo, nawet mi do głowy nie przyszło sprawdzać gdzie produkowany i wszsytko z nim było ok.
Jedyny francuz którego brałbym pod uwagę 508 w kombi, strasznie mi się podoba,i ta kierownica malutka jak w gokardzie.
Jedyny francuz którego brałbym pod uwagę 508 w kombi, strasznie mi się podoba,i ta kierownica malutka jak w gokardzie.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
508 SW z 2015r, 1.6 HDI 120 KM z 6 biegowym hydrokinetykiem, 163k km. Zainteresowany?
Niedługo będę ogłaszał, teraz mam inne bardzo pilne sprawy.
Ostatnio edytowano 28 cze 2023, 08:14 przez yasko, łącznie edytowano 1 raz
yasko napisał(a):508 SW z 2015r, 1.6 HDI 120 KM z 6 biegowym hydrokinetykiem, 163k km CIę interesuje?
Beny to raczej ma na myśli aktualny model
Dopisano Śr cze 28, 2023 8:09:11:
motomike6 napisał(a):W razie w będę dzwonił do marka zeby mi troche prundu w wiaderku przywiózł
standardowo w Kołobrzegu w dzielnicy uzdrowiskowej widuje ludzi śpiących w teslach przy ładowarkach

Po liftingu juz jest lepiej 
Na pewno oszczędny, wygodny i duży – rozstaw osi 2,8 m, a więc o 10 cm więcej niż nieodżałowana przeze mnie Vectra C.
Jak kupisz ode mnie kolejny samochod to dostaniesz karte stałego klienta.
Na pewno oszczędny, wygodny i duży – rozstaw osi 2,8 m, a więc o 10 cm więcej niż nieodżałowana przeze mnie Vectra C.
Jak kupisz ode mnie kolejny samochod to dostaniesz karte stałego klienta.
nemi napisał(a):Od uderzeń wyczyścił się lakier
...a najśmieszniej wyglądają felgi

Beny napisał(a):co to zmienia ze w Chinach? Uzywalem
W takim razie niech to zostanie jako moja osobista fanaberia.
Jeśli mogę mieć na coś wpływ w moim życiu, to to robię..
Historie mojej młodości :
marek napisał(a):motomike6 napisał(a):W razie w będę dzwonił do marka zeby mi troche prundu w wiaderku przywiózł
standardowo w Kołobrzegu w dzielnicy uzdrowiskowej widuje ludzi śpiących w teslach przy ładowarkach
Ło panie to prawie 50km od Pogorzelicy, nie wiem czy dam rade dopchać
Znalazłem fajnego X z małym przebiegiem ale z ta mniejsza bateria w cenie Q, gwarancja jeszcze na 3 lata na napęd i baterie. Pod względem miejsca wiadomo ze lepsza opcja, małżonka mówi nowy Y. I co tu robić ?
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
marek napisał(a):motomike6 napisał(a):małżonka mówi nowy Y. I co tu robić ?
rozwieść się z żoną
Za bardzo to skomplikowane i kosztowne
Bardziej chodzi jej o to ze nowy, pełna gwarancja i dotacja. Dzieciaki X ze względu na tylne drzwi
Y po dotacji i tak drożej wychodzi ale większy zasięg, dużo szybciej się ląduję = mniej czasu na sen przy słupku
loockas napisał(a):Jadąc tutaj widziałem więcej Tesli niż Passatów, więc jakoś się da![]()
Natomiast Y wygląda na drodze jakoś pokracznie, jakby ją coś ugryzło i napuchła
Większość EV poza sedanami wyglądem nie grzeszy a do tego Y jest pełno.
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Łuuuu tu tu tu tu tu
Eh dziś mieliśmy nawał dużej grupy która jest nie daleko na ośrodku w sumie dzieci i młodzież, ściągali z półek wsio co było bo u nich w sklepiku tak ze 2x drożej jutro znów muszę nawieść towaru bo mogą przyjść. W sumie zasady proste, po 5 osób bez plecaków, jeden wychodzi jeden wchodzi. Oczywiście rzucili się na energetyki ale wychowawcy od razu spacyfikowali ten pomysł

Eh dziś mieliśmy nawał dużej grupy która jest nie daleko na ośrodku w sumie dzieci i młodzież, ściągali z półek wsio co było bo u nich w sklepiku tak ze 2x drożej jutro znów muszę nawieść towaru bo mogą przyjść. W sumie zasady proste, po 5 osób bez plecaków, jeden wychodzi jeden wchodzi. Oczywiście rzucili się na energetyki ale wychowawcy od razu spacyfikowali ten pomysł

loockas napisał(a):Browary chociaz kupili?![]()
My zawsze werbowalismy jakiegoś lokalnego żula do robienia zakupów
Byli cwaniaki co nie mieli dowodu ale mieli za to przerobione zdjęcie dowodu w telefonie

Opiekunowie nie mają lekko ale widzę że mają jeszcze chęci, przy ostatnich turnusach mają wywalone