Czateria... 2021
eee Ducati a Ducato co to za różnica
wszystko z Włoch.

Taki porządny remont to do dychy potrafi dobić. Najlepiej oczywiście zrobić coś co padnie a nie całość od razu ale weź dobrego majstra znajdź... Używki nie wiem, rzadki temat. Na razie o tym nie myślę 
Ja dziś kapsle wymieniłem z tygodnia, 3 zgrzewki tatry.
Dziś 2 piły do naprawy wpadły, 346xp poluzowany cylinder i serwis gaźnika, MS 180 standard uszczelniacze do ogarnięcia, trochę kasy wpadnie, jutro może zacznę składać tą FS 85 tylko czy części rano przyjdą.
Dziś 2 piły do naprawy wpadły, 346xp poluzowany cylinder i serwis gaźnika, MS 180 standard uszczelniacze do ogarnięcia, trochę kasy wpadnie, jutro może zacznę składać tą FS 85 tylko czy części rano przyjdą.
[tiiit], pierwszy raz w życiu przewierciłem się przez rure.......
Jakoś założyłęm błędnie ze rury do bidetu z podpięciem 5 cm nad podłogą idą pod podłogą spod umywalki 50 cm obok...
Podwieszanie szafki pod sufitem skończyło się kuciem ściany i szukaniem hydraulika, któego nie ogarnąłem,.......[tiiit] mać a jutro wracam do PL i zostawie zajebsy [tiiit] a przyjeżdamy z znajomymi i małym dzieckiem i nie bedzie wody przez dwa dni :/
Jakoś założyłęm błędnie ze rury do bidetu z podpięciem 5 cm nad podłogą idą pod podłogą spod umywalki 50 cm obok...
Podwieszanie szafki pod sufitem skończyło się kuciem ściany i szukaniem hydraulika, któego nie ogarnąłem,.......[tiiit] mać a jutro wracam do PL i zostawie zajebsy [tiiit] a przyjeżdamy z znajomymi i małym dzieckiem i nie bedzie wody przez dwa dni :/
..::Born To Rise Hell::..
ja w sylwestra 2021 około 20: 30 wyłączyłem rodzicom cały dom z prądu wiertarką.
Kto by się tego kabla w piwnicy spodziewał.. aż iskry poleciały..
przed północą zdążyłem żarowki zaświecić ...
Kto by się tego kabla w piwnicy spodziewał.. aż iskry poleciały..

przed północą zdążyłem żarowki zaświecić ...
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Przy okazji chyba uziemienie znalazlem ale.nie mam pewnosci że żółto zielony tutaj to uziemienie bo włącznik światła do lustra był na ścianie obok razem z kontaktem. Nie mam probówki tutaj nawet, nie ogarnąłem narzędzi.
Malowałem również płytki......4 dni roboty, 24 godziny przerwy między warstwami ale wyszko całkiem całkiem.
Malowałem również płytki......4 dni roboty, 24 godziny przerwy między warstwami ale wyszko całkiem całkiem.
U mnie święto lasu. Odebrałem po 5 tygodniach auto z 1 tygodniowej roboty... 
Teraz tylko sobie jakiegoś spota wymyślić, bo znowu będzie miesiąc stało

Teraz tylko sobie jakiegoś spota wymyślić, bo znowu będzie miesiąc stało
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Ściany były brzoskwiniowe. Są białe. Została jeszcze podłoga ale pójdzie winyl. Już w komórce, zacznę jak wrócę z PL
Eh uczucie gdy naprawiasz sprzęt, wymieniasz wszystkie części które są zużyte, składasz to do kupy i za chiny ludowe nie odpala
tak jest gdy w sprzęcie są 3 usterki i skupiasz się na nich a okazuje się że cewka ma dość i iskra jest za słaba żeby doszło do zapłonu. Jutro kolejne części i kolejny złom do ogarnięcia.
Wczoraj miałem iprezę firmową – 60 lat firmy. W sumie całkiem sporo jak na firmę z branży IT.
Ale do rzeczy – w miejscu, gdzie była impreza w kiblach były ściany z luster. Straszne, że ktoś coś takiego wymyślił – 3 innych mnie patrzyło co robię, a że drinki były darmowe, to nie potrafiłem przez pewien moment się wydostać, bo gdzie się nie obróciłem, tam byłem ja i nie mogłem rozpoznać, gdzie jest przejście
Ale do rzeczy – w miejscu, gdzie była impreza w kiblach były ściany z luster. Straszne, że ktoś coś takiego wymyślił – 3 innych mnie patrzyło co robię, a że drinki były darmowe, to nie potrafiłem przez pewien moment się wydostać, bo gdzie się nie obróciłem, tam byłem ja i nie mogłem rozpoznać, gdzie jest przejście

To dzisiaj chyba odpoczywasz ?nemi napisał(a):Wczoraj miałem iprezę firmową – 60 lat firmy. W sumie całkiem sporo jak na firmę z branży IT.
Ja od poniedziałku w nowym budynku i trzeba się dzisiaj spakować
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Dominator napisał(a):Czy ma ktoś z Was namiar na kogoś kto ma jakieś zniżki na części do renaulta? Chodzi mi o sklep ASO.
Części do Renault są tak tanie że nikt nie musi mieć rabatu

Co konkretnie trzeba? Jest parę firm które specjalizują się w Renault i mają sporo oryginałów.