Czateria...cd
Dominator napisał(a):Posiadasz świetnie wyglądające Volvo bardziej premium niż Golf i zalujesz że nie kupiles oblesnego golfa
Są gusta i guściki
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Za 55 nie, ale za 58 możesz mieć już 1.2 TSi w podstawowym wyposażeniu, które będzie sporo lepsze niż tamtego 1.6.
A to nie wiedziałem, że można golfa poniżej 60k kupić.
loockas napisał(a):
A to nie wiedziałem, że można golfa poniżej 60k kupić.
Ano można
Ktoś kojarzy jakiegoś sprawdzonego specjalistę od kolan na Śląsku?
Ewentualnie gdziekolwiek byle nie był konowałem
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Ktoś kojarzy jakiegoś sprawdzonego specjalistę od kolan na Śląsku?
A uSG i Rezonans masz ? bo bez tego to nie ma coś się wybierać.
Tak wszystkie skany są, nawet konsultacje z jednym ortopedą są już odbyte i ogólnie perspektywa mocno odbytowa 
Stąd chcę by ktoś rozgarnięty to potwierdził albo jeszcze lepiej – zaprzeczył.
Stąd chcę by ktoś rozgarnięty to potwierdził albo jeszcze lepiej – zaprzeczył.
Kilka różnych mi w ostatnim czasie wycięło ale jak widać są obejścia 
Zauważyłem że ostatnio wielu znajomych ma problemy z kolanami .... większość co prawda przez nagłe zamiłowanie do biegania ... ale jedno się nie zmienia w przekazach – podejście ortopedów w stylu "panie kto to panu tak spier ... popsuł". Trzeba się uzbroić w cierpliwość i nie dać kroić pierwszemu lepszemu. Generalnie zaczyna się od pełnego spektrum diagnoz czyli od nic panu nie jest .... po musimy amputować poniżej brody. Patrzą na zdjęcia jak cyganka w fusy i każdy widzi co innego. Finalnie jednak normą jest branie mikrokontuzji za zwyrodnienia. Ciedrpliwości życzę.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
JohnnyB napisał(a):Golf o dziwo stał się najtańszy z całej trójki – Octavia, Toledo.
Toledo to jest segment niżej, "konkuruje" z Rapidem
brii napisał(a):Ktoś kojarzy jakiegoś sprawdzonego specjalistę od kolan na Śląsku?
Mnie poskładali tutaj:
http://www.galen.pl/
wielu znanych sportowców się tam też leczy.
Bimbak napisał(a):. większość co prawda przez nagłe zamiłowanie do biegania
To akurat nie wina biegania, a trybu życia. Bieganie, z resztą jak każdy inny sport uprawiany przez kogoś, kto wcześniej trenował tylko podnoszenie butelki z piwem i pilota powoduje, że nagle wychodzą wszelkie anomalie zdrowotne w układzie ruchowym
Polecam rower
Można podnoszenie butelki trenować od zawsze i nic nie powinno się stać, im bardziej holenderski tym bardziej zrelaksowana pozycja. Też się kiedyś zdecydowałem na bieganie, jedno podejście ok, ale przy drugim już kontuzja stopy, odpuściłem sobie 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Podobno osoby z nadwagą i początkujący powinny zaczynać od bieżni ze względu na brak problemów z nawierzchnią, kontrolą tempa, dystansu etc. Ale to tylko zasłyszane opinie, ja je olałem. Trochę się nacierpiałem ale z czasem wyleczyłem wszelkie dolegliwości ruchowe co przełożyło się choćby na to, że mniej męczę się np jeżdżąc na nartach. W tamtym roku po 3h na stoku kolana siadały. W tym roku 4-5h ciągłej jazdy nie były problemem. Imho warto się pomęczyć 
loockas napisał(a):Podobno osoby z nadwagą i początkujący powinny zaczynać od bieżni
Chyba ze względu na dostępność ludzi którzy udzielą pierwszej pomocy

Jak dla mnie nejlepszy basen, no ale mam jakiś odruch wymiotny jak myśle o basenie w NDM.
Więc zaczynam rowerek, potem moze bieganie. Ogólnie na razie w domu jakieś proste ćwiczenia aerobowe. Aczkolwiek ja wole żelastwo
. Złapałem tryb podrzucania i musze zacząć szukać dodatkowych ciężarów
.
Więc zaczynam rowerek, potem moze bieganie. Ogólnie na razie w domu jakieś proste ćwiczenia aerobowe. Aczkolwiek ja wole żelastwo
Ja namawiam żonę na basen w Hotelu gołębiewski ale marudzi że jeszcze parę kilo musi zrzucić