Czateria... 2021
Wizualnie Arteon znajda kurę...
A ja pewnie niedługo także się stanę użytkownikiem Reno
.
Jeszcze jakieś 3 tygodnie i będę wiedział co......oby to nie było CLio..... :/
Jeszcze jakieś 3 tygodnie i będę wiedział co......oby to nie było CLio..... :/
..::Born To Rise Hell::..
Gdyby ten superb miał o cal czy 2 większe felgi z lepszym wzorem i pełne LEDy to prezentowałby się zdecydowanie lepiej niż ten z fotki, chociaż imho Arteon wygląda o wiele lepiej.
To zamiast Golfa ten Superb ?
To zamiast Golfa ten Superb ?
Dziś przesadziłem, pierwszy raz tak załadowałem Renatę, cały bagażnik powiększony o przesunięcie foteli dosłownie po dach i jeszcze na fotelach. Silnik nie odczuł za bardzo masy ale tylny zawias siadł dość mocno jak nigdy. W lutym wymieniam sprężyny na Kayaby, ciekaw jestem czy też będą tak twarde jak seryjne.
marek napisał(a):zamiast Golfa ten Superb
Tak.
Kurcze, szkoda, że mnie niec stać teraz na wymianę Megane. Kiedyś pisałem, że czujniki parkowania działają z opóźnieniem w tym wspaniałym wyrobie francuskiej myśli technicznej. Wreszcie żona przydzwoniła przy cofaniu, ale po momencie uderzenia zaczęły piszczeć ciągle
Może
.
Mam jeszcze 14 miesiecy gwarancji i serwisu, więc mało mnie ruszają te kłopoty – ktoś to ogarnia za mnie.
W dodatku po mieście lepiej sprawdza się krótsze auto i żona bardziej z tego jest zadowolona (jeździ głównie ona) i gdybym miał zmieniać, to szkoda mi się bawić w zamianę na auto, której już miałem, ponosić te wszystkie koszty rejestracyjno-podatkowe i Golf mnie już w ogóle nie ucieszy. Jak zmieniać, to na coś fajnego. Może na elektryka? Doszedłem do wniosku, że to byłaby zmiana dla samej zmiany i zabawy.
Kończę spłacać jedną hipotekę niebawem, w przyszłym roku skończę spłacać Arteona – może na 40 sobie coś kupię. Skupiam się na wyprostowaniu spraw finansowych teraz najmocniej, nie będę sobie generować dodatkowych kosztów – mój budżet na głupoty wynosi altualnie 0,00
. Już nie wspomnę, że VW ma 7 lat, 117kkm przebiegu, a absolutnie całe zawieszenie, hamulce itd. są fabryczne. 8 opon też od nowości.
Pewnie zaraz koszty też się pojawią.
Mam jeszcze 14 miesiecy gwarancji i serwisu, więc mało mnie ruszają te kłopoty – ktoś to ogarnia za mnie.
W dodatku po mieście lepiej sprawdza się krótsze auto i żona bardziej z tego jest zadowolona (jeździ głównie ona) i gdybym miał zmieniać, to szkoda mi się bawić w zamianę na auto, której już miałem, ponosić te wszystkie koszty rejestracyjno-podatkowe i Golf mnie już w ogóle nie ucieszy. Jak zmieniać, to na coś fajnego. Może na elektryka? Doszedłem do wniosku, że to byłaby zmiana dla samej zmiany i zabawy.
Kończę spłacać jedną hipotekę niebawem, w przyszłym roku skończę spłacać Arteona – może na 40 sobie coś kupię. Skupiam się na wyprostowaniu spraw finansowych teraz najmocniej, nie będę sobie generować dodatkowych kosztów – mój budżet na głupoty wynosi altualnie 0,00

Pewnie zaraz koszty też się pojawią.
Idealne auto dla mnie.......
W przyszłym tygodniu jadę oglądać kwadrat na 3,5 miesiąca. majcie kciuki bo temat zaczyna mnie już przytłaczać...to nie jest taka łatwa sprawa w ostatnim czasie.
Jaguara jutro spłacam
. I na najbliższe kilka lat koniec leasingów.....zostanie jeszcze tylko hipoteka :/
Dostałem od żony kasę na prawko na motor.....i nie mam kiedy ogarnąć tematu.....W Hiszpanii pewnie się już za to nie wezmę.
W przyszłym tygodniu jadę oglądać kwadrat na 3,5 miesiąca. majcie kciuki bo temat zaczyna mnie już przytłaczać...to nie jest taka łatwa sprawa w ostatnim czasie.
Jaguara jutro spłacam
Dostałem od żony kasę na prawko na motor.....i nie mam kiedy ogarnąć tematu.....W Hiszpanii pewnie się już za to nie wezmę.
Ekspres odebrany, cała akcja zajęła równo tydzień, serwis uwinął się ,,ekspresowo"
. Wymienili całą jednostkę parzenia, przepływomierz i jakieś tam pierdoły, teraz jest cichutko i znów można pić smaczna kawkę, rozpucha to shit 

¡Hola amigos!
Nie ma odwrotu, kontrakt podpisany od lutego Hiszpania
. Po Hiszpanii bede wozil sie bagieta, ale nie bedzie to Reno
. Jak ktos bedzie w okolicach „Barny” to dawac znaka, na jakas Cortado zapraszam
, ewentualne Estrella 
Nie ma odwrotu, kontrakt podpisany od lutego Hiszpania
To tylko roczny kontrakt…..jak moj kazdy
moj plan to pracowac do 50 tli jak zdrowie pozwoli a potem to juz tylko odcinac kupony. To jest krok w tym kierunku
. Musze zintensyfikowac nauke hiszpanskiego. Potem francuski, tam tez bede mial projekty od 2024…..