World of Tanks
Ale gdzie tam ,brakuje mi jeszcze do Ciebie 101 sztFasola napisał(a):Pawciu gonisz mnie w Top gunach widzę

Ta bitewka była fajna ( przynajmniej się nic nie paliło )
-
Pawciu
Pawciu napisał(a):( przynajmniej się nic nie paliło )![]()
znowu się pół godziny chichrałem pod nosem
-
Fasola
Ja wczoraj z nudów zakupiłem radzieckiego medzika siódmego tieru – T-43.

Początkowo stokowy z obrzynem to ciekawe doświadczenie. Nie wiesz czy strzelisz za 20 czy za 450. Zmaksowany nieco lepszy ale szału nie ma, tym bardziej, że działko to samo co na poprzedniku a rzuca wyżej.

Początkowo stokowy z obrzynem to ciekawe doświadczenie. Nie wiesz czy strzelisz za 20 czy za 450. Zmaksowany nieco lepszy ale szału nie ma, tym bardziej, że działko to samo co na poprzedniku a rzuca wyżej.
kinki napisał(a):ale następca ponoć fajny
już niedługo się o tym przekonam
bedziesz Pan zadowolony

Magician napisał(a):Ja wczoraj z nudów zakupiłem radzieckiego medzika siódmego tieru – T-43.
dokładnie,strasznie się nim męczyłem

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Magician napisał(a):Zmaksowany nieco lepszy ale szału nie ma, tym bardziej, że działko to samo co na poprzedniku a rzuca wyżej.
Bo_Lo napisał(a):dokładnie,strasznie się nim męczyłem
Radex napisał(a):t-43 = paździerz
zgadzam się w 100%, cały grind do T-44 przejechałem na złotych pociskach...
kinki napisał(a):ale następca ponoć fajny
robi robotę ale nauczyć się nim grać (podjeżdżać gąska w gąskę do ciężkich, jak są same oczywioście)
-
Fasola
Nie lotej
-potencjalnych otrzymanych obrażeńXED napisał(a):ponad 10000 uszkodzeń
eee zależy jak rzuci i czy się gra – nic nadzwyczajnegoXED napisał(a):rzadko zdarzało zdarzało mi się przyjąć 30 pocisków na pancerz i odbić 24
Co to za czołg ?XED napisał(a):Twarde to bydle jest
-
Pawciu
Tak sobie zacząłem znów pykać po prawie roku przerwy. Gra się trochę rozrosła przez rok, nie powiem.
W co się opłaca teraz iść? Francuskie medy dalej są OP jak były?
Grałem swego czasu Amerykańskimi Heavy.
W co się opłaca teraz iść? Francuskie medy dalej są OP jak były?
Xed ale widzę że masz ładne staty na KW3 i KW 4
Naprawdę przeliczając sprawę nigdy bym nie dał 10 koła golda za ST-I .Przecież to kupa kasy za czołg nie premium który zarabia tylko przy dobrych bitwach

Dziękuje Kruger 1973 za taki prezent

Naprawdę przeliczając sprawę nigdy bym nie dał 10 koła golda za ST-I .Przecież to kupa kasy za czołg nie premium który zarabia tylko przy dobrych bitwach
Zakupiono:
Kupiono: 'Löwe'. Wydano: złota: 10 625 .

Dziękuje Kruger 1973 za taki prezent

-
Pawciu
Fasola napisał(a):zgadzam się w 100%, cały grind do T-44 przejechałem na złotych pociskach...
Mi dzisiaj z rana skończyła się premka więc dałem sobie zakaz używania golda. Toteż mój T-43 tylko na APekach. Skończyło się też granie na IX i X (jeszcze sie nie nacieszyłem ISem4 a już koniec)

Dzień najgorszy od 2 miesięcy kiedy to miałem premium. 24/50 i udało się zarobić 251. Komedia.
Już pomijam dzisiejsze harce match makingu ...

Magician napisał(a):Już pomijam dzisiejsze harce match makingu ...
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Paweł graty 
Dopisano wtorek, 7 stycznia 2014, 14:21:
Korzystając z 50% przeceny, wyskrobałem resztki golda i zakupiłem sobie coś do szkolenia aliantów
Dopisano wtorek, 7 stycznia 2014, 14:21:
Korzystając z 50% przeceny, wyskrobałem resztki golda i zakupiłem sobie coś do szkolenia aliantów
-
Fasola