A jak trzeba, to korzystam i tyle
Czateria... 2021
Grzanie pupy ogólnie niewiele wciąga, lusterka i tylna szyba zupełnie bez znaczenia 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Żeby tradycji stało stało się za dość to 0,7 z teściem i grzecznie dwa piętra do domu.
Dopisano 26 gru 2022 20:16:
Żeby tradycji stało stało się za dość to 0,7 z teściem i grzecznie dwa piętra do domu.
Dopisano 26 gru 2022 20:16:
Neonixos666 napisał(a):Żeby tradycji stało stało się za dość to 0,7 z teściem i grzecznie dwa piętra do domu.
Pustki tam u Was dzisiaj na mieście
Kurde leciałem na Olsztynek i zaraz za pierwszym zakrętem za znakiem 'uwaga zwierzyna leśna' mi pokaźny jeleń wyskoczył na drogę. Wredny dziad. On widział mnie, ja jego i rozeszliśmy się każdy w swoją stronę

Jakoś po szlifie na moto przez sarnę poważniej traktuję ten znak

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
MrShaleck napisał(a):Pustki tam u Was dzisiaj na mieście
Wszyscy najeb... sałatkę wsuwają.

Co do zwierząt to zaliczyłem już dzika i sarnę, na Mazury jak ktoś ma zamiar pojeździć w nocy to polecam AC, jak wracałem kiedyś z Poznania to od Nidzicy do Jedwabna gdzie praktycznie samym lasem się jedzie błyszczących oczu w lesie było tyle że 60km/h jechałem. Po tych trasach lokalnych to już nawet znam ścieżki ich przechodzenia i wiem gdzie nie trzeba się rozpędzać.
Też ostatnio chwilę w kolejce wieczorem czekałem aż łoś się zdecyduje czy przejść przez ulicę czy jednak nie 
Wreszcie po świętach, śniegu z 30cm nie zostało nic, dzisiaj 10stopni można spokojnie auto umyć
Wreszcie po świętach, śniegu z 30cm nie zostało nic, dzisiaj 10stopni można spokojnie auto umyć
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Neonixos666 napisał(a):Też mi kiedyś łoś wyskoczył, wielkie to bydle jak koń.
Większe.
Ja takiego skasowałem jadąc na tempomacie 90km/h

Mógłbym wzorem pilotów myśliwców, nakleić na drzwiach przekreślone ikony łosia, 4 sarny, 2 dziki
Lisów i zająców to nie wspominam nawet.
Zainwestowałem w takie niby gwizdki odstraszające zwierzynę. Nie wiem czy to coś daje ale odkąd mam naklejone w Dacii, to jeżdżąc innymi autami też nie trafiam na zwierzaki. Czyli .... działa

2 dychy mogłem zainwestować
loockas napisał(a):Ja wziąłem Boscha ostatnio do Scenica, działa. Natomiast wcześniej był jakiś Jenox to pociągnął 2 lata tylko.
A co się konkretnie się z nim stało? szukam rekomendacji jenoxów bo jestem właśnie przed zakupem. Kiedyś miałem golda i wytrzymał 4 lata do sprzedania auta więc jakieś swoje doświadczenie z nimi mam
- Od: 12 gru 2021, 12:57
- Auto: Mazda 5
Przestał działać. Nie dało się go doładować. Jak go wyciągałem to był spuchnięty z jednej strony. Z tym że u mnie mogła go też zabić eksploatacja. Auto czasami jest odpalane 15x dziennie i przejedzie w tym czasie kilkaset metrów.
Raczej wyszła jego jakość niż warunki eksploatacji. Przy takich warunkach powinno po prostu zabraknąć prądu i tyle.
nemi napisał(a):Tak, do tego okrojenie wyposażenia, ale za to w wyższej cenie
Ten egzemplarz miał np. silniejsze światła, bo ma spryskiwacze.
Były 4 chromowane linie poziome na zderzaku, ja mam 3.
Pewnie różnica w prowadzeniu ogromna

ten nowy to ma te paskudne przednie światła przez całą szerokość?
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Beny napisał(a):Te światła można było dokupić.
Jeszcze trochę i żeby auto miało światła to abonament trzeba będzie wykupić