Kolega zachwala viofo129G duo.
W końcu i ja coś wybiorę..
www.mazdaspeed.pl
Dominator napisał(a):Nie ma automatycznego ryglowania drzwi jeżeli ich fizycznie nie otworzysz?
Neonixos666 napisał(a):Na razie nie podpinałem jej w trybie parkingowym (trzeba inny kabel). Mi zależy na poprawnym obrazie i chyba 2.7K wystarczy 4K w sumie tyko na tv bym obejrzał, myślałem że 30 klatek to będzie syf ale daje radę obraz jest dość płynny.
Kurła dopiero teraz zauważyłem że nie było ustawione na max rozdzielczość. Fajna opcja jest z tym że mogę z mieszkania zgrywać po wifi nagrania z samochodu stojącego pod blokiem, wystarczy że otworzę drzwi z pilota a to da zasilanie kamerce i bez problemu się łączę.
Beny napisał(a):Dobra znawcy Renaty co to jest za dostawcze cliohttps://www.olx.pl/d/oferta/renault-cli ... Rng19.html
Bimbak napisał(a):Inny kabel chyba trzeba jak chcesz by robił zrzuty cały czas, a jest jeszcze tryb co awaryjne nagrywanie z baterii uruchamia wstrząs, typu wspomniane zamknięcie klapy lub uderzenie w auto. Minus tego taki, że nagrywa dopiero po zdarzeniu.
Bimbak napisał(a):ż Viofo A119 V2 w drugim aucie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości