Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Zalałem wnętrze :/
Wczoraj wymieniałem obudowę kluczyka która była mocno zużyta, jak się okazało przypadkowo kluczyk otworzył mi okna i tak sobie samochód stał całą noc (nie widziałem bo mieszkam w bloku) na deszczu. Na szczęście nie ma totalnej powodzi ale jest mokro.
Dziś zaplanowałem: Wyjęcie dywaników i suszenie, przetarcie plastików, wrzucenie gazet które wyciągną wilgoć, przewietrzenie, do tego pochłaniacze wilgoci i pewnie ręczniki. Jak macie szybkie sposoby to podajcie.
Wczoraj wymieniałem obudowę kluczyka która była mocno zużyta, jak się okazało przypadkowo kluczyk otworzył mi okna i tak sobie samochód stał całą noc (nie widziałem bo mieszkam w bloku) na deszczu. Na szczęście nie ma totalnej powodzi ale jest mokro.
Dziś zaplanowałem: Wyjęcie dywaników i suszenie, przetarcie plastików, wrzucenie gazet które wyciągną wilgoć, przewietrzenie, do tego pochłaniacze wilgoci i pewnie ręczniki. Jak macie szybkie sposoby to podajcie.
No jak się okazało zbyt dramatyzowałem i nie jest tak tragicznie jak by się mogło wydawać. Mokra jest tylko część tylnej kanapy i przedniego prawego fotela, no i boki drzwi. Jak jutro będzie ciepło to powinno wszystko wyschnąć. Mam już tam wrzucone dwa pochłaniacze wilgoci, trochę gazet i mikrofibrę bo ta akurat pochłania całkiem nieźle.
pampersy..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
muunek napisał(a):pampersy..
Widząc Twój awatar rozumiem, że piszesz z doświadczenia i mogę liczyć na użyczenie
Mazda już sucha. Dzisiaj jadę na myjnię żeby ją przemyć z ostatnio-tygodniowych deszczy (spokojnie, zamknę okna przed rozpoczęciem mycia), odkurzę i przetrę plastiki wewnątrz.
Umyłem, wypolerowałem, odkurzyłem 
- Od: 24 lis 2013, 02:00
- Auto: MX-6 KL-DE
Wrzuciłem znaczek MS na grila:
viewtopic.php?f=331&t=173717&p=3067528#p3067528
viewtopic.php?f=331&t=173717&p=3067528#p3067528
- Od: 5 mar 2014, 20:17
- Auto: Mazda 6 GY, LF, 2007
Odkurzona i umyta na piątkowa trasę do Firleja
Ba nawet nakleiłem na szybkę klubową naklejkę po mojej byłej TRSI

Ba nawet nakleiłem na szybkę klubową naklejkę po mojej byłej TRSI