loockas napisał(a):Sporo uwagi to auto wymaga
Żebyś, "czerwona jedynka" wiedział.
Jest tak humorzaste jak moja kobieta....Zdecydowanie to auto jest kobietą.
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):Sporo uwagi to auto wymaga
Xenocyd napisał(a):Czelendź akcepted
Samsung galaxy A5 wyciągnął mi 11 dni i miał jeszcze 21% baterii
Włączone w tym telefonie było jedynie przekierowanie wszystkich połączeń i sieć 2G
Xenocyd napisał(a):Nasze forum samo zmienia posty! Napisałem "no za.....szczo" (tak jak mówi Czesio), a po wysłaniu posta widzę "no fajnie". Co to za lepsza zmiana jest niby? To już permanentna inwigilacja i brak wolności słowa – cenzura, poprawność polityczna i inne rzeczy, które można sobie w wsadzić się zdarzają, ale żeby skrypt mi w wypowiedź wkładał słowa, których nie napisałem to już skandal jest.
sq2jul napisał(a):ludzie z kijem w d....tfuu tfu motyla noga w pupie
Neonixos666 napisał(a):i trudno go złamać
nemi napisał(a):Xen, przed chwilą dostałem zaproszenie od Ciebie z zooplusa
sq2jul napisał(a):Troche kiepsko, ze zaczynaja tego pilnowac ludzie z kijem w d.
PeKa napisał(a):Ok, moze tył stylistycznie lekko kuleje i wolałbym C2
Xenocyd napisał(a):EDYTA: Nasze forum samo zmienia posty! Napisałem "no za.....szczo" (tak jak mówi Czesio), a po wysłaniu posta widzę "no fajnie". Co to za lepsza zmiana jest niby? To już permanentna inwigilacja i brak wolności słowa – cenzura, poprawność polityczna i inne rzeczy, które można sobie w wsadzić się zdarzają, ale żeby skrypt mi w wypowiedź wkładał słowa, których nie napisałem to już skandal jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości