Czateria... 2021
MrShaleck napisał(a):Bo się da. I to się robi normalnie na stacji – korekta przebiegu przy np. źle wpisanym. Znajomy to ogarniał.
Ale jest jak zwykle...
Rozmawiałem w sobotę z diagnostą bo byłem na przeglądzie. Potwierdza, że da się dokonać korekty ale może jej dokonać tylko diagnosta, który dokonywał wpisu. Dokonując takiej korekty przyznaje się do tego, że pokpił sprawę zupełnie a ponoć to dla nich problem. Nie ma niby przy korekcie w CEPiKu możliwości wybrania "oczywista omyłka" (jak mają notariusze)
Bimbak napisał(a):jezzu bez pokrowca pojechałeś na południe? Czarnym autem?
Byłem – da się, ale Mazda jak zwykle zaprezentowała wysoką jakość – ekran nawigacji zaczął się rozklejać
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Rozmawiałem w sobotę z diagnostą bo byłem na przeglądzie. Potwierdza, że da się dokonać korekty ale może jej dokonać tylko diagnosta, który dokonywał wpisu. Dokonując takiej korekty przyznaje się do tego, że pokpił sprawę zupełnie a ponoć to dla nich problem. Nie ma niby przy korekcie w CEPiKu możliwości wybrania "oczywista omyłka" (jak mają notariusze)
Dobrze wiedzieć

Dopisano 12 wrz 2022, 21:45:
Kurde, ale ta alfa jest piękna

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Bałbym się, że po zdjęciu takiego pokrowca będzie amba fatima na lakierze 
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Ja co roku "kupuje" te matę na szybę co chroni deskę od słońca... no i zawsze mi się przypomni jak już ruszam na urlop
4x nie miałem i nic nie odpadło, wiec chyba już przeżyje bez 
Ja półpokrowiec na dach i szyby zarzuciłem w lexie, bo latem stoi pod chmurką, praktycznie nieużywany. Ani szyby ani dach mi się od tego jeszcze nie porysowały, a mam spokój że się nie gotuje w środku
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbol ale co się ma gotować? Pomyśl co się dzieje w autach w takiej Arizonie na ten przykład jak masz 40-45 stopni przez 2 miechy pod rząd. Lakier tam się pali i nawet kilkulatki niewoskowane i niegarażowane mają cały spalony na wszystkich płaskich elementach. Ale środki są w całości a nikt takich wynalazków nie używa.