Tak patrzę i myślę – ściągnięcie gąsek to jest strzał z przebiciem a miałeś jedynie 4 przebicia więc wnioskuję, że sidescrapa nie było czyli grałeś wieżą. I tu pytanie – wchodzi w ten właz na wieży? często go przebijają?
World of Tanks
Ło, to tyle to ja jeszcze żem nie odbił
Rozumiem, że to grane ST1.
Tak patrzę i myślę – ściągnięcie gąsek to jest strzał z przebiciem a miałeś jedynie 4 przebicia więc wnioskuję, że sidescrapa nie było czyli grałeś wieżą. I tu pytanie – wchodzi w ten właz na wieży? często go przebijają?
No St1. Mapa Perłowa rzeka. Obrona mostu. Stałem tam z fochem i Jagodą e100.
Był jeszcze jakiś polak w e100, ale przejechał most i tam zginał prawie na początku bitwy:)
We właz może oberwałem raz, dość dużo ruszałem wieża i ciężko było trafić, ale we właz włazi.
Jeden czarodziej strzelał nawet z odłamkowych
Był jeszcze jakiś polak w e100, ale przejechał most i tam zginał prawie na początku bitwy:)
We właz może oberwałem raz, dość dużo ruszałem wieża i ciężko było trafić, ale we właz włazi.
Jeden czarodziej strzelał nawet z odłamkowych
bieski napisał(a):Taka sytuacja. Magician strzelały do mnie prawie same 10E100, Fochy, ale jakieś nooby musiały być
zauważyłem że na Fochu jeździ dużo noobów.pewnie im łatwiej grać bo ludzie nie wiedzą gdzie strzelać i rykoszetuje.
ktos wie co to za niszczarka i arta?bo młody chce zeby takie zbadac i kupić 
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Kupiłem z rabatem noby
Czytać ,czytać a potem pisać 
Od 16 grudnia do 16 stycznia
15% zniżki na wszystkie czołgi poziomów VIII–X niezależnie od kraju pochodzenia
-
Pawciu
-
Pawciu
Bo_Lo napisał(a):ktos wie co to za niszczarka i arta?bo młody chce zeby takie zbadac i kupić
Pierwsze to myślałem, że to T1. Ale jeżeli ma to być arta to wypisz, wymaluj M44
Drugie to też arta – radziecka kaczka – C-51. Jeżeli ma to byc TDek to możesz mieć problem to moim zdaniem to jest Waffentrager E100, czyli szwabska op dziesiątka, z działem obróconym "tył na przód"
Założyłem dzisiaj na ST1 wieżę i działo. Drążki robią robotę chociaż kosztem skrzynki naprawczej.
Pojechałem tylko jedną bitwę ale była naprawdę dobra więc podoba mi się ta maszyna, choć wygląda jak by miała jakiś genetyczny problem z wielkością czaszki

Cze jestem jeszcze świeżak w te sprawy ale moj nick to Lemoniadowy93 
- Od: 17 cze 2013, 19:17
- Auto: Była
viewtopic.php?f=331&t=157326
Jest BMW 525D F10
Fasola napisał(a):Bo_Lo napisał(a):nowe
nie wierzę
wiem wiem,Ty masz tyle że już na zlom wywozisz bo na placu się nie mieszczą
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Graty panie graty ,i nie becz mi że mam lepsze czołgi od CiebieFasola napisał(a):Kupiono: 'Object 268'. Wydano: kredytów: 5 185 000.
przez Fasola » dzisiaj, 05:06

-
Pawciu