Mistrzowie parkowania :)
Był karniak?
W sumie nie ma sie co dziwić że tak stanął, jakby ktoś mu obił, przetarł auto to by chyba się pochlastał ale w sumie od czego jest AC, ale zawsze to już nie oryginał (naprawiany lakier itp)
W sumie nie ma sie co dziwić że tak stanął, jakby ktoś mu obił, przetarł auto to by chyba się pochlastał ale w sumie od czego jest AC, ale zawsze to już nie oryginał (naprawiany lakier itp)
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
ja tam uważam że jak ktoś ma ładną brykę to nie jest usprawiedliwienie żeby parkować jak kretyn.jaaco napisał(a):Był karniak?
No ja też tak uważam, gdybym był na jego miejscu to pojechałbym nie wiem na wyższy poziom gdzie jest pusto czy cuś, albo gdzieś między filarami... chyba że faktycznie kierowcy nie chodziło o ochronę auta tylko "przyjechało panisko to sobie może stanąć jak cysorz"
jaaco napisał(a):gdybym był na jego miejscu to pojechałbym nie wiem na wyższy poziom gdzie jest pusto
To już Byś po powrocie nie miał radyjka i paru innych bajerów

-
miro62
jaaco napisał(a):chyba że faktycznie kierowcy nie chodziło o ochronę auta tylko "przyjechało panisko to sobie może stanąć jak cysorz"
Przecież to jest notoryczne, jak ktoś ma dobrą brykę. Jakiś czas temu miałem spięcie z jakimś kolesiem w SUVie, który zastawił drogę i jeszcze mówi "teraz nie jedźcie, bo i tak zastawiłem i nie dacie rady". Tak samo jest z zachowaniem na drodze. Zauważyliście?
Ostatnio dużo jeżdżę po Warszawie i na pewnej drodze jadę sobie zwyczajowe 70 na ograniczeniu do 50 (z taką prędkością odbywa się tam normalnie ruch) i w ostatnim czasie wiele razy trafiłem na wyprzedzające mnie nowe BMW i Audi. Wczoraj mnie wyprzedzało nowe BMW 5, koleś chciał pokazać jaki jest męski pani na fotelu pasażera i wyprzedził mnie ze świstem. (Nie)stety wracając na swój pas trochę przesadził i gdzieś przy 100 km/h przytarł felgi o krawężnik – aż ciekaw jestem czy do wyrzucenia są tylko felgi, czy opony też. Na szczęście baran mi nie wydachował przed maską.
Albo znak stop nie obowiązuje wszystkich:
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje, ... 89957.html
I od razu powiem, że to nie mój Fordzik wziął go w kleszcze – ja jechałem kilka minut później obok niego
10.06.2013 17:02 ~transporter
Lambo kierowała kobita, gallardo nie miało też opłaconego AC.
Jakim trzeba być debilem

Dopisano 15 lip 2013 15:18:
Burak na obecny tydzień/ o nie zauważyłem, nawet 2
Parkowanie, trudna rzecz

zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96