Kącik kawalera MazdaSpeed
No to i ja dołączam do grupy kawalerii MS
Miało być wesele, nie będzie nic... Od kilku dni jestem sam... smutno mi
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Leszek napisał(a):Ale się dzieje. Nie spodziewałem się, że ludzie się tak często rozchodzą..
No tez tak właśnie widzę
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Lepiej teraz niż po ślubie 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Przy tego typu tematach lepiej jest patrzeć optymistycznie na wszystko.Leszek napisał(a):Wiadomo. "Szczęście w nieszczęściu".
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Przy tego typu tematach lepiej jest patrzeć optymistycznie na wszystko.Leszek napisał(a):Wiadomo. "Szczęście w nieszczęściu".
Często jest tak, że po jakimś czasie jest się zadowolonym z niegdyś uważanego za nieszczęśliwe zdarzenia. Jak to mówią, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wiele jest dzisiaj małżeństw z dziećmi, które rozwodzą się po 2-3 latach. Dzieci potem mają wujków i ciocie, mamę/tatę widzą rzadko a często niejednokrotnie jest im przykro jak kolega z ławki rysuje laurkę na rocznicę ślubu swoich rodziców.
Głowa do góry Jacol
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Takie czasy chłopaki kobiety niestety nie wiedzą same czego chcą czego i kogo szukają, a jak na około ich koleżanki mają tyle problemów z partnerami i ciągłe namawianie na wyskok gdzieś tu gdzieś tam nie wiele trzeba by nasze partnerki poczuły się dziwnie w związki i zapragneły czegoś nowego ... cóż dlatego tak ciężko jest teraz o coś naprawdę wyjątkowego i stałego ... szczęście w nieszczęściu że przed ślubem jak mówisz wtedy pewnie było by znacznie ciężej do tego jak by jeszcze dzieci a przypuszczam że ich nie macie to sprawa była by znacznie gorsza ... a tak no cóż głowa do góry chłopak widać to dzielnie znosi po formie wypowiedzi a może ma inna psychikę niż inni tutaj że każde niepowodzenie traktują i znoszą znacznie gorzej wszystko kwestia indywidualnego podejścia do sprawy ...
Tak czy siak witamy kolejnego singla
trzeba się cieszyć chociaż z tego
nawet jeśli to teraz brzmi dość chamsko to nie odbieraj tego w ten sposób;P
Tak czy siak witamy kolejnego singla
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Tomek6 napisał(a):Głowa do góry Jacol
Na razie moim sposobem na smutek jest zajęcie sie czyms, wiec jak na razie garaz + praca, i człowiek dużo nie myśli
Amroz, wydaje mi sie że gdybym się jakoś załamał to by było gorzej...a dziewczyn jest więcej w polsce niż facetów, wiec niech one się martwią
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Hmm jakoś mi ten temat umknął, cóż chcąc nie chcąc trzeba się do grona kawalerów dopisać
Już prawie 2.5 roku w tym stanie, ale po tym co było stwierdziłem, że nic na siłę, trzeba studia skończyć, trochę ogarnąć życie i jeśli będzie okazja wykorzystać 
Bartg napisał(a):wykorzystać
jesteś okropny
Głowa do góry chłopaki. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, czasem tylko jak jest za dobrze to robi się źle ale potem znowu jest dobrze ...
Dziś testujemy na Obiektach co się stanie jak zapytasz się kobiety z którą nie jestes związany co by chciała dostać na walentynki. Będzie kanał na YT albo jakiś audio podcast jak zmontujemy materiał.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):Bartg napisał(a):wykorzystać
jesteś okropny
Głowa do góry chłopaki. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, czasem tylko jak jest za dobrze to robi się źle ale potem znowu jest dobrze ...
Dziś testujemy na Obiektach co się stanie jak zapytasz się kobiety z którą nie jestes związany co by chciała dostać na walentynki. Będzie kanał na YT albo jakiś audio podcast jak zmontujemy materiał.
czekam
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Bimbak napisał(a):najlepiej to jest na filologiach ... świnki w wiekszości słabo rozgarnięte więc za dużo pytań nie zadają, zdrowe i skore do zabawy, ale jak komuś mózg odparował i pragnie się ustatkować to też coś się znajdzie.
na germańskiej są fajne. a nie nierozgarnięte
Tam to z całą pewnością faceci studiujący są nierozgarnięci, wiem co piszę... To już prawie nie faceci. Naprawdę. Pójdziesz tam a jeszcze Cię jakiś facet poderwie

P.S.
temat jeszcze nie "przyklejony"?

- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06