nemi napisał(a):No wariat i tyle.
Ktoś musi

www.mazdaspeed.pl
Bimbak napisał(a):Nikt nie jest przecież tak naiwny by kupować drugi raz auto, które sypie jak córka sąsiada na erazmusie.
marek napisał(a):zadra napisał(a):Czy Mito w 1,3 ON multiair to jest dobry wybór?
W mito najlepiej wziąć 1,4TB (nie MA)
marek napisał(a):motomike6 napisał(a):Bylem zaskoczony bo jeździli po calej hali, sprawdzali cale zawieszenie, siłę hamowania, światła itp jak na przeglądzie technicznym zanim przeszli do wymiany oleju, upgradu softu itd.
bo tak wygląda normalny przegląd w ASO, ale w opinii januszy po co przepłacać, przecież to tylko wymiana oleju
MrShaleck napisał(a):Powiedział żaden Saabiarz nigdy
marek napisał(a):nigdy nie rozumiałem fenomenu Saaba – ani to nowoczesne, ani to ładne, ani to szybkie, ani porządne materiały, ani to jakoś wyjątkowo się prowadzi, ot jak każdy FWD, taki średniak jakich wiele. Chyba, ze chodzi o stacyjkę na tunelu i night panel
loockas napisał(a):No cóż. Musisz bardzo kochać ten modelPowodzenia!
Bimbak napisał(a):Na jaki kolor chcesz to przemalować? Bo każdy z zainstalowanych to tak średnio bym powiedział.
motomike6 napisał(a):Krzemol gratki, może prościej będzie to obkleić niż malować ?
MrShaleck napisał(a):Troche je kocham, ale też nienawidzę, bo zrujnowały mój portfel i generalnie są męczące. Ciągle coś.
Neonixos666 napisał(a):Tak się zastanawiałem czemu nie przód ale teraz już wiem .
Gib napisał(a):Ja tam następnego saaba nie kupię. Zastanawiam się czy to gotujące się ECU to pomysł szwedzki, amerykański czy niemiecki. Chociaż vectry i signumy miały przy kielichu.
Krzemol napisał(a):MrShaleck napisał(a):
Troche je kocham, ale też nienawidzę, bo zrujnowały mój portfel i generalnie są męczące. Ciągle coś.
Chyba się dogadamy
MrShaleck napisał(a):To dość popularny patent w GM. Astry G i reszta tałatajstwa też mają zalany żelem ECU nad kolektorem wydechowym
zadra napisał(a):Trafił mnie w lewe przedramie jakiś robal (bryzgolot) przy 80km/h – rozsmarowało go na zielono aż do barku..
Użytkownicy przeglądający ten dział: nemi i 4 gości