Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Jutro 18 marca, imieniny obchodzą:
Aleksander, Anzelm, Boguchwał, Cyryl, Edward, Kacper, Krystian, Marta, Narcyz, Salwator, Trofim
pewnie znasz jakiegoś z nich to będzie okazja
ja gram w jakąś grę "wypad do baru" z dziewczynami i pijemy te słodkie wyborowe..
ale tak z kolegami to też zazwyczaj łoję żubrówkę białą.. Ewentualnie chrobrego z biedronki za 20 zł za 0,5l
Aleksander, Anzelm, Boguchwał, Cyryl, Edward, Kacper, Krystian, Marta, Narcyz, Salwator, Trofim
pewnie znasz jakiegoś z nich to będzie okazja
prezes83 napisał(a):swoją drogą ostatnimi czasy dużo bardziej mi smakuje żubrówka biała
ja gram w jakąś grę "wypad do baru" z dziewczynami i pijemy te słodkie wyborowe..
ale tak z kolegami to też zazwyczaj łoję żubrówkę białą.. Ewentualnie chrobrego z biedronki za 20 zł za 0,5l
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
s i w y napisał(a):Jutro 18 marca, imieniny obchodzą:
To jak zwykle jutro pijemy za imieniny Ani... ani moje ani Twoje
s i w y napisał(a):ja gram w jakąś grę "wypad do baru" z dziewczynami i pijemy te słodkie wyborowe..
masz koleżanki mówisz
chrobrego nie piłem. nie wiem ja u Ciebie, ale na śląsku w marketach żubrówka 0,5-20 a 0,7-25PLN
s i w y napisał(a):a piłeś na śląsku tą o nazwie "śląska" w zielonej etykiecie? też dobra..
no nie miałem okazji. ba-nawet nie widziałem na półkach. podejrzewam że "chłyt" marketingowy puścić w innym regionie coś co się zwie śląska
zastanawiamy się dziś co by nie przygotować sobie kociołka :–),
ale panuje delikatna obawa że to może doprowadzić do bardzo konkretnego uszczerbku na zdrowiu :–)
ale panuje delikatna obawa że to może doprowadzić do bardzo konkretnego uszczerbku na zdrowiu :–)
..::Born To Rise Hell::..
Ostatnio Dylan z kumplami robił kociołek ( Biedronkowy ) i mówił, że gitara 
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
1x Ciechan Lagerowe (niefltrowane) – wybitnie gorzkie, łee
1x Marcowe z Kormoranu – wyśmienite piwo o ciemnej barwie
1x Rześkie – smaczne, w sklepach "abc" sprzedawane też jako Zdrój Świętokrzyski i rozlewane w Kłodawie
1x Lew 0,33l- dziwne takie, mdły posmak
1x Trybnał – smaczne jak zawsze, aczkolwiek dziś jakoś czułem gorycz w tym piwie
1x Remus – w trakcie spożycia
1x Marcowe z Kormoranu – wyśmienite piwo o ciemnej barwie
1x Rześkie – smaczne, w sklepach "abc" sprzedawane też jako Zdrój Świętokrzyski i rozlewane w Kłodawie
1x Lew 0,33l- dziwne takie, mdły posmak
1x Trybnał – smaczne jak zawsze, aczkolwiek dziś jakoś czułem gorycz w tym piwie
1x Remus – w trakcie spożycia