World of Tanks
Ja takiego fraga na ISie3 złapałem. Wyrzuciło na dziesiątki i miałem załadowane złoto. Gotowy do strzału, wycelowałem i zanim pocisk doleciał do koleś w T57 Heavy już dostał dobre kombo i zgarnąłem go za 1hp
Wtedy to był chyba mój jedyny dmg
Jagdtiger 8.8 na hita. 1800hp jak psu w du..
A taką śliczną miejscóweczkę sobie wypatrzył, za kamyczkiem, że ostrzału na niego nie było. Pomyślałem sobie, że wyceluję nieco dalej i spróbuję. Nie tylko ja się zdziwiłem bo to było otwarcie bitwy

Jagdtiger 8.8 na hita. 1800hp jak psu w du..

Magician napisał(a):Ja takiego fraga na ISie3 złapałem. Wyrzuciło na dziesiątki i miałem załadowane złoto. Gotowy do strzału, wycelowałem i zanim pocisk doleciał do koleś w T57 Heavy już dostał dobre kombo i zgarnąłem go za 1hpWtedy to był chyba mój jedyny dmg
![]()
Jagdtiger 8.8 na hita. 1800hp jak psu w du..A taką śliczną miejscóweczkę sobie wypatrzył, za kamyczkiem, że ostrzału na niego nie było. Pomyślałem sobie, że wyceluję nieco dalej i spróbuję. Nie tylko ja się zdziwiłem bo to było otwarcie bitwy
![]()
To był Jagtiger z 9 tieru. Jagtiger 8.8 natomiast ma 1300 hp mimo tego samego kadłuba ><
By L9.
Mordabieski napisał(a):Ciekawe czy opowiadał ci o naszym treningu z 10-kami
Pawciu pochwaliłeś się ?

-
Pawciu
Jak macie mało tematów do rozmów to dam wam następny
Wiem, że zostanę zmieszany z błotem ale nie wkurzę się na was tak jak na MM w WoT
Znalazłem ciekawy sposób na nudę w moim garaży, znaczy się co zrobić by z chęcią pograć znów czołgami, które się kurzą
Wiem, że zostanę zmieszany z błotem ale nie wkurzę się na was tak jak na MM w WoT
Znalazłem ciekawy sposób na nudę w moim garaży, znaczy się co zrobić by z chęcią pograć znów czołgami, które się kurzą
-
Fasola