\Rusek jeszcze nie wszedł, nawet chyba o tym nie myśli a Ty już za chlebem na zachód...JohnnyB napisał(a):keszuje co się da w PL

www.mazdaspeed.pl
\Rusek jeszcze nie wszedł, nawet chyba o tym nie myśli a Ty już za chlebem na zachód...JohnnyB napisał(a):keszuje co się da w PL
zadra napisał(a):\Rusek jeszcze nie wszedł, nawet chyba o tym nie myśli a Ty już za chlebem na zachód...JohnnyB napisał(a):keszuje co się da w PL
Od 4 lat pracuje dla kraju na północ od PL na literę S i nie zarabiam w walucie PL...ale nadal jako osoba związana z tym krajem płacę tutaj podatki i to na prawdę sporę
JohnnyB napisał(a):Już na otomoto.
Zobaczymy jaki będzie odzew.
Beny napisał(a):Ja ostatnio lałem lpg do pełna za 240pln a jak zakładałem instalke pełna butla to było max 140zlale spalanie niezmiennie 11l
Neonixos666 napisał(a):Eh u mnie obecnie średnio 5,7 ale liczę że jak temp podskoczą to będzie trochę lepiej, trzeba mocniej opony napompować
loockas napisał(a):nemi napisał(a):Od nowego właściciela golfa dostałem fotkę. Co te ceny paliw potrafią zrobić
Wow. Hybryda
nemi napisał(a):Ja muszę 0,5-1 litr więcej liczyć przy ostrożnym operowaniu gazem. 4,9 to najmniej, co widziałem.
Muszę sprawdzić jak to będzie w trybie sport kiedyś. Ludzie twierdzą, że najmniej pali, ale nie wierzę. No i ja mam tylko tryb sport skrzyni, a większość kupuje adaptacyjny zawias i mają więcej trybów jazdy i auto się obniża. Ale zrobię eksperyment.
Sporo żegluję i bardzo to jest użyteczne, w sporcie tego nie robi, więc ciekawe jaki to ma realny wpływ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości