§ 11. 1. Znak A-30 "inne niebezpieczeństwo" ostrzega o niebezpieczeństwie innego rodzaju niż określone pozostałymi znakami ostrzegawczymi. Umieszczona pod znakiem A-30 tabliczka wskazuje rodzaj niebezpieczeństwa za pomocą symbolu lub napisu.

www.mazdaspeed.pl
§ 11. 1. Znak A-30 "inne niebezpieczeństwo" ostrzega o niebezpieczeństwie innego rodzaju niż określone pozostałymi znakami ostrzegawczymi. Umieszczona pod znakiem A-30 tabliczka wskazuje rodzaj niebezpieczeństwa za pomocą symbolu lub napisu.
IDEALNE DO LANSU POD WIEJSKIMI DYSKOTEKAMI GDZIE NAĆPANE MALOLATY SAME WYRYWAJĄ KLAMKI. BLOWJOB GWARANTOWANY NA KAŻDEJ IMPREZIE. SPRAWDZONE EMPIRYCZNIE (NIECH NO TYLKO TA FRANCA TO PRZECZYTA TO MAM PRZERYPANE – DOBRZE, ŻE MAM SWOJE DRUGIE AUTO WIĘC BEDĘ MIAŁ GDZIE SPAĆ).
UWAGA! Auto zdecydowanie nie nadaje się do sexu ("opierała sie?" – "no pewnie ! o stół!" ze wzgledu na bardzo mało miejsca w środku. W grę wchodzi jedynie sex w ciepłe dni, powiedzmy na masce samochodu. Jest to zaletą tego auta, gdyż dzięki temu tapicerka nie jest ...hmm... poplamiona? O właśnie. Jest dobry do sexu z paniami, które się opierają – można je o maskę :–) Na wyposażeniu auta jest 1 sztuka prezerwatywy Durex (jakaś niebieska, dokładnie nie pamiętam – nie ja kupowałem) ważna do bodajże 2011 roku więc sporo. Jednym słowem auto jest "ready for action". Polecam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 9 gości