Beny napisał(a):Ja co rok mam nowa szybę

chyba słabe drogi w Twoich okolicach, ja przez jakieś 250tys km miałem dwa uderzenia kamyczka które wymagały naprawy
www.mazdaspeed.pl
Beny napisał(a):Chyba trochę za duże na naprawę ale może się mylę. Słyszałeś jak dostałeś?
kupiłem z odpryskiem wymieniłem z ac, później kolejny rok sarna, i w grudniu kamyk na autostradziemarek napisał(a):Beny napisał(a):Ja co rok mam nowa szybę
![]()
chyba słabe drogi w Twoich okolicach, ja przez jakieś 250tys km miałem dwa uderzenia kamyczka które wymagały naprawy
Neonixos666 napisał(a):Tylko patrzeć jak cena PB i LPG się zrównają
nie wiem od ilu to już lat straszą że się zrównaja ale mam nadziej ze jednak do tego nie dojdzie. 3.62 lałem w niedzielę 4 z przodu jeszcze nie widziałem.Neonixos666 napisał(a):Tylko patrzeć jak cena PB i LPG się zrównają
Beny napisał(a):Koledzy od diesli się skarżą ze za ropę na lewo trzeba 5zl zapłacić.
Beny napisał(a):nie wiem od ilu to już lat straszą że się zrównaja ale mam nadziej ze jednak do tego nie dojdzie.Neonixos666 napisał(a):Tylko patrzeć jak cena PB i LPG się zrównają
Krzemol napisał(a):Coś Ty. 3.xx to się jakoś kilka miesięcy temu zaczęło dopiero.
loockas napisał(a):zadra napisał(a):co jest z tym forumem?
profil –> Ustawienia forum –> Strefa czasowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 5 gości