https://niebezpiecznik.pl/post/rozglosn ... ala-mazdy/
www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):Coś w rozmiarze klocka czy mniejsze? 2+3 ?
JohnnyB napisał(a):Szukaj w usa. Cos znajdziesz. Tanio nie bedzie juz ale i tak szybciej jak w EU.
motomike6 napisał(a):
Małżonka nie chce się zgodzić na żaden import![]()
Gib napisał(a):a ja zmieniłem ubezpieczyciela, z L4 za 996zł na Wartę która zaproponowała 560zł, to już są stawki jakie płaciłem za 2.5L w VB.
Neonixos666 napisał(a):a nie szukałeś ubezpieczenia przez internet?
JohnnyB napisał(a):Tam są, może trzeba trochę poskładać ale jak ogarnięty jesteś masz auto w 3 miesiące 30 % tańsze niż w EU...
Neonixos666 napisał(a):Nie wiem jak u was ale u mnie nie ma problemu z jakimiś telefonami a jak już dzwonią to wyświetla mi się że to spam i blokuje. U takiego telefonicznego doradcy można nawet urwać trochę jeszcze z ceny.
Ja Renatę ubezpieczyłem w Uniqa i zapłaciłem 329 zł na rok samo OC.
Neonixos666 napisał(a):Ja Renatę ubezpieczyłem w Uniqa i zapłaciłem 329 zł na rok samo OC
motomike6 napisał(a):Coś w rozmiarze klocka czy mniejsze? 2+3
Neonixos666 napisał(a):A jaki budżet? Skoro nie może być import a jednak ma być to może Lancia Voyager
JohnnyB napisał(a):motomike6 napisał(a):
Małżonka nie chce się zgodzić na żaden import![]()
Przepraszam, ale może jakaś logika w tym ?
Źle zrobione, słabiej wyposażone..... ? Serio to jest jakikolwiek argument ?
Nie naciskam, ale auto jest auto. Tam są, może trzeba trochę poskładać ale jak ogarnięty jesteś masz auto w 3 miesiące 30 % tańsze niż w EU...jak ktoś tego nie ogarnia......to z grzeczności nie będę komentował.,,,,Powodzenia.
szkodnik_byd napisał(a):
Większość amerykańskich klocków to 2+2+3 więc pytanie czy ciebie to zadowoli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości