Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Ten pierwszy z lewej ma smak Mojito, ciekawy jestem wszystkich smaków... trzeba testować. Po wczoraju nawet kaca nie mam, a o 14 kolejna impreza :–)
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Magician napisał(a):Pierwszego i trzeciego z lewej to bym popróbował
Radex napisał(a):limited edyszyn![]()
![]()
![]()
pewnie jakiś szajs. ale to po prawej może być dobre
Zwykły smakowy cider pewnie. A ta wersja limitowana to etykiety i kapsla tylko. Taka wersja juro2012![]()
Niedawno jak na Litwie byłem to piłem Utenosa ale nie pamiętam czy nie zielonego. Wziąłem na spróbowanie.
To po lewej to piwo jasne o smaku cytrynowym z jednego z najlepszych małych browarów w Polsce – z Witnicy. Produkują głównie piwa niepasteryzowane.
jarsoN napisał(a):Cider to rozpowszechniony w uk ''tani winiacz'', tak gwoli sprostowania
a do tego jabłkowy i głównie gazowany, są również wersje droższe, wypiłem tego kilkaset litrów, potrafi sponiewierać
ona nie jest dobra... ona jest PYSZNA !
smakuje jak jakieś czekoladki orzechowe czy coś takiego, smak jest nieziemski. na dodatek nie podlatuje żadnym spirytusem, czuć tylko lekką ostrość wódki. nie trzeba a nawet nie wolno tego przepijać bo smak jaki pozostaje po niej w ustach jest cudowny
co będę pisał, trzeba spróbować
smakuje jak jakieś czekoladki orzechowe czy coś takiego, smak jest nieziemski. na dodatek nie podlatuje żadnym spirytusem, czuć tylko lekką ostrość wódki. nie trzeba a nawet nie wolno tego przepijać bo smak jaki pozostaje po niej w ustach jest cudowny

Radex napisał(a):ona nie jest dobra... ona jest PYSZNA !
ojjjj tak, pierwszy raz piłem w tamtym roku, ojcu w robocie ktoś przyniósł, normalnie niebo w gębie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
kinki napisał(a):Magician napisał(a):A ja dzisiaj zarzygałem dywan
mocne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mocne to odchodziły zapachy z tego dywanu. Śmierdzi tak, że na balkon musiałem go wynieść. Najgorsze, że rykoszetem poszło też po wyrku. Te jednak po przecierce nie capi.