Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Dziś Ciechan Wyborny, Żubr Ciemnozłoty i Kasztelan niepasteryzowany.
Ostatnimi czasy piłem:
Remus (kaszubskie) – Ok i cena przystępna,
Konstancin Bardzo Mocny – Niedobry, za słodki,
Magnus Black 0,33 – Ciemne piwo z nutą wanilii – ciekawe połączenie, smaczne,
Lipcowe niepasteryzowane 0,33 – Dobre, pozostawia fajny posmak po każdym łyku,
Zlaty Hrad – mocne piwo z Tesco, zadziwiająco dobre jak na swoją niską cenę.
Jednak nadal moim faworytem są Trzy Zboża, ewentualnie Biłe (ukraińskie), jednak to pierwsze tańsze i nasze rodzime. Z ciemnych – Warmiak. Pozostawia posmak, który kojarzę ze smakiem nasion słonecznika.
Ostatnimi czasy piłem:
Remus (kaszubskie) – Ok i cena przystępna,
Konstancin Bardzo Mocny – Niedobry, za słodki,
Magnus Black 0,33 – Ciemne piwo z nutą wanilii – ciekawe połączenie, smaczne,
Lipcowe niepasteryzowane 0,33 – Dobre, pozostawia fajny posmak po każdym łyku,
Zlaty Hrad – mocne piwo z Tesco, zadziwiająco dobre jak na swoją niską cenę.
Jednak nadal moim faworytem są Trzy Zboża, ewentualnie Biłe (ukraińskie), jednak to pierwsze tańsze i nasze rodzime. Z ciemnych – Warmiak. Pozostawia posmak, który kojarzę ze smakiem nasion słonecznika.
Ja dzisiejszy dzień kończę z:

-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Zdrówko drogie dzieciaczki 
Radex napisał(a):wchodzi jak złoto
dobry gust;p
a tu tak ku przestrodze ;d http://www.youtube.com/watch?v=c8z-Vqma ... re=related
- Od: 29 cze 2011, 18:34
- Auto: mazda 6 2.0 citd 2003r
u mnie wjechało takie :

skrzynka 20 browarów – 6 euro
na jutro czeka :

dobry z redbul'em, albo zmrożony

na jutro czeka :

dobry z redbul'em, albo zmrożony
Dziś męski wieczór, bo mnie żona wkurza i mam jej dość-dobrze że się ulotniła z domu. Muszę się odchamić bo jak tak dalej pójdzie to rozwód bo tak dalej nie może być... więc do obalenia parę flaszek specyfiku który w zeszłą sobotę robiłem z kolegą
My mówimy na nią Bancówka a można też cytrynówka. Spiryt(ok.15l)+woda żywiec(ok.15l)+cytryny(50szt.)+cukier(3kg)+36 godzin gryzienia= pyszność trudna do opisania. Może kiedyś na zlot wezmę, bo warta grzechu 
koszt 0,5l gotowego wyrobu wyszedł 8,5zł
Jutro poprawka bo rodzice mają rocznicę ślubu i synek znajomych ma 2 latka

koszt 0,5l gotowego wyrobu wyszedł 8,5zł
Jutro poprawka bo rodzice mają rocznicę ślubu i synek znajomych ma 2 latka

Ostatnio edytowano 3 lut 2012, 21:15 przez Cukierek, łącznie edytowano 1 raz
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Radex napisał(a):damage.inc napisał(a):u mnie wjechało takie :
sikacz![]()
jegermajster juz lepszy
może i sikacz, ale o niebo lepszy niż nasze tyskie czy inne żywce, bo robiony wg prawdziwej receptury, a nie z ekstraktu.
a jager, klasa sama w sobie.
Moje zakupy z zeszłego tygodnia :–)

Poszliśmy z kolegą do baru i wykupiłem wszystkie wynalazki jakie mieli w lodówce :–) Jak to mówią "okazja życia"

Poszliśmy z kolegą do baru i wykupiłem wszystkie wynalazki jakie mieli w lodówce :–) Jak to mówią "okazja życia"

www.gtrproject.pl
Pierwszego i trzeciego z lewej to bym popróbował
Zwykły smakowy cider pewnie. A ta wersja limitowana to etykiety i kapsla tylko. Taka wersja juro2012
Niedawno jak na Litwie byłem to piłem Utenosa ale nie pamiętam czy nie zielonego. Wziąłem na spróbowanie.
Radex napisał(a):limited edyszyn![]()
![]()
![]()
pewnie jakiś szajs. ale to po prawej może być dobre
Zwykły smakowy cider pewnie. A ta wersja limitowana to etykiety i kapsla tylko. Taka wersja juro2012
Niedawno jak na Litwie byłem to piłem Utenosa ale nie pamiętam czy nie zielonego. Wziąłem na spróbowanie.
Nie znam się na nazewnictwie dokładnie. Ja wszystkie smakowe piwa nazywam ciderami. Do niedawna nawet nie wiedziałem, że istnieje takie pojęcie jak cider. Dopiero na tej litwie w sklepie w dziale piwnym stało tyle puszek o smakach arbuzowym, wiśniowym, czarnej porzeczki i inne takie dziwne rzeczy.