Czateria... 2021
Zdrowych i bezpiecznych świąt.
Wracając do domu pojechałem na parking pod Kaufland pokręcić bączki na świeżym śniegu ale rodzina mnie zgadała że to nie E36 i żebym się nie kompromitował i jechał do domu
Wracając do domu pojechałem na parking pod Kaufland pokręcić bączki na świeżym śniegu ale rodzina mnie zgadała że to nie E36 i żebym się nie kompromitował i jechał do domu
Zdrowych.
Neo ty tam nie szalej tą Renatą bo jeszcze coś popsujesz
Tutaj leje deszcz wiec pewnie dobra szklanka będzie z rana.
Neo ty tam nie szalej tą Renatą bo jeszcze coś popsujesz
Tutaj leje deszcz wiec pewnie dobra szklanka będzie z rana.
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
motomike6 napisał(a):Neo ty tam nie szalej tą Renatą bo jeszcze coś popsujesz
Co można zepsuć w zepsutym aucie.
Po świętach trzeba zmienić oliwę, zajrzeć też do tylnych hamulców. Ogólnie staram się utrzymać ją w jak najlepszym stanie technicznym, planuje na lato ogarnąć w końcu przytarty przedni zderzak i błotnik żeby wizualnie jakoś to wyglądało i wymienić kratkę zderzaka zobaczymy ile wyjdzie naprawa.
Ojciec kupił dwie piły, zobaczymy czy da się coś z tego wyciągnąć, jedna nawet na chodzie
Neonixos666 napisał(a):
Co można zepsuć w zepsutym aucie.![]()
Jakiś krawężnik lub słupek i później więcej strat niż zabawy
Przy takiej pogodzie ogrzewanie kabinowe odpalane zdalnie to skarb, zero skrobania, nic nie przymarza.
Dwa dni temu na światłach stała obok mnie taka V klasa, spojrzalem z ciekawosci na cenę i …
https://spidersweb.pl/autoblog/brabus-business-plus-mercedes-klasy-v-250-d/
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Osiągi dostawczaka w luksusowym wykończeniu 
Co ma fajne to ta przegroda między kabina kierowcy a resztą, nie powiem bo czasami by się to przydało
Co ma fajne to ta przegroda między kabina kierowcy a resztą, nie powiem bo czasami by się to przydało
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
loockas napisał(a):Jak tarcze do wymiany, to tanio nie będzie
Masz raję tarcze z łożyskami nie są tanie ale patrząc na tarcze to wystarczy wymiana klocków bo poprzedni właściciel wymienił komplet w ASO więc myślę że klocki wystarczą.
Tradycyjnie w święta z 0,7 z teściem, o dziwo polityki nie ruszaliśmy ale zeszło na religię i tu byliśmy zgodni

Dziś nawet na szybko jedną piłę rozmontowałem i wyszło że jest zatarty tłok i przytarty cylinder, ale przewidziałem to i zakupiłem używany w dobrym stania więc wystarczy tłok AIP i parę gratów i będzie husqvarna 51 chodzić. Husqvarna 254 wymaga kosmetyki ale jest działająca więc handlarze powinni się rzucić jak Reksio na szynkę i sprzedam ją w dobrzej cenie bez inwestowania środków za bardzo.
Prezent pod choinkę zdążył w ostatniej chwili 

a dlaczego na lawecie?
Bo Mikołaj nie ma prawkaNeonixos666 napisał(a):a dlaczego na lawecie?
radzi89 to który już w kolekcji ?
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
motomike6 napisał(a):Bo Mikołaj nie ma prawka
a co to Kraśko?

Dopisano 25 gru 2021 23:39:
motomike6 napisał(a):Bo Mikołaj nie ma prawka
a co to Kraśko?

Neonixos666 napisał(a):a co to Kraśko?
Może to jakaś rodzina

Jutro na południe a tam do -17C w nocy, brrr.
Dzisiaj klocka trochę po okolicznych górkach testowałem, drogi trochę zaśnieżone ale w trybie śnieg daje rade, jak coś łańcuchy mam

Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Jak wracałem dziś od rodziców to było -9 więc ciepło nie jest a najgorsze przed nami, na przełomie stycznia i lutego zawsze większe mrozy są. Na szczęście Renata odpala jak w lato, aku świeże altek działa więc ja się nie martwię. Teraz remanenty najgorsze, nie lubię ale trzeba.
loockas napisał(a):Weźcie mnie nie denerwujcie z tymi mrozami. Ściany chcemy stawiać
Firanki już kupiłeś?

nie wiem jaką techniką będą stawiane ściany ale lekki mróz nie powinien stanowić problemu.
W sumie to bardziej śnieg stanowi problem. Jak na złość pierwsze białe święta od wielu lat
Na razie chłopaki mają przerwę do końca roku. Fundament skończony. Po nowym roku zobaczymy jak będzie z pogodą.
Spieszę powiadomić że nie udało się przejechać poniżej 2kk w tym roku saabem, po bardzo drogiej naprawie zapragnąłem komfortu i luksusu wożę się samochodem gdzie się da 
Radzi graty, też kiedyś kupiłem auto na WU była to sierra za tysia która złoiła parę tyłków na 1/4 w sochaczewie
Radzi graty, też kiedyś kupiłem auto na WU była to sierra za tysia która złoiła parę tyłków na 1/4 w sochaczewie
Stała pod ścianą prężąc kakao