Nie piłem tej kawy. kupuje co tam znajdę w sensownej promocji z kaw włoskich, przeważnie jest to Kimbo, Vergnano.....coś co zwiera nieco robusty, tak do 40%. Dobór kawy to już bardzo subiektywny temat.
Czateria... 2021
Wszystko zależy jakaś masz wodę
. Nie zaszkodzi mu jeśli zrobisz to częściej. Ja robię to rzadko, używam filtrowanej już wody, a sam ekspres ma dodatkowy filtr.
Nie piłem tej kawy. kupuje co tam znajdę w sensownej promocji z kaw włoskich, przeważnie jest to Kimbo, Vergnano.....coś co zwiera nieco robusty, tak do 40%. Dobór kawy to już bardzo subiektywny temat.
..::Born To Rise Hell::..
Krzemol napisał(a):Po zrobieniu 9tys przez nowego właściciela mojej byłej Alfy jest podejrzenie, że któraś UPG poszła... Ale wyczułem czas sprzedaży
żeby nie było, że sprzedałeś z wadą ukrytą – teraz to modne – w sensie że będzie chciał zwrot kasy
Przecież była chłodnica z 166 a według niektórych katalogów również do 3.2. Choć fakt, nie identyczna jak ori – tych nigdzie nie ma. Nawet na stronie producenta z 1szego montażu
.

przy takim przebiegu to tam się mogło zdarzyć wszystko.
Krzemol napisał(a):
a teraz grosze jest warty

Czytam i nie wiem czy tu kogoś popier&$ czy ta mazda jest tak wyjątkowa i stąd ta cena?
https://www.otomoto.pl/oferta/mazda-mx- ... aQVSRIG4lM

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):Panowie kawiarze, tabletki do odkamieniania expresu polecacie jakieś specialne czy nie ma znaczenia?Co ile tak mniej więcej się od kamienia,bo nie wiem czy kupić jakieś duże opakowanie?
Ja kupuje od lat odkamieniacz tenzi, przydaje się tez w domu do np czajnika. Odkamieniam ekspres jak wyskoczy komunikat. Wodę tez leje już filtrowana. Wychodzi może raz na kwartał, może rzadziej. Zależy od ilości kaw.
Jak ja nie lubię koloru wnętrza zrobionego pod kolor nadwozia
tak samo pod maską.
Przecież płace rosną tak szybko że ludzie nawet nie zauważają tej podwyżki 
Patrzyłem trochę na Espace i jeden kozak zrobił program na 184 KM i 448 Nm nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że ma pod maską 1.6 w dieslu

Patrzyłem trochę na Espace i jeden kozak zrobił program na 184 KM i 448 Nm nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt że ma pod maską 1.6 w dieslu