Mistrzowie parkowania :)
Najważniejsze to zaparkować za wszelka cenę. Rano Sąsiad będzie zachwycony;) 

- Od: 9 paź 2012, 22:31
- Auto: Mazda 3, 1,6 2004r,
Toyota Avensis 2012r. 2,0
Podczas pobytu w ośrodku zdrowia "mistrz" zaparkował na podjeździe dla karetek. Na fotce aż tak nie widać, ale obok mnie i nie tylko było kilka miejsc, które zostały zajęte dopiero po odjechaniu tego jegomościa.
Wczoraj będąc w kauflandzie "kierowca" hyundai'a zaparkował na ponad dwóch miejscach, niestety nie miałem jak zrobić fotki
Wczoraj będąc w kauflandzie "kierowca" hyundai'a zaparkował na ponad dwóch miejscach, niestety nie miałem jak zrobić fotki

Takim to trzeba odrazu naklejać karnego
- Załączniki
-
- Od: 9 paź 2012, 22:31
- Auto: Mazda 3, 1,6 2004r,
Toyota Avensis 2012r. 2,0
Magician napisał(a):Bez przesady. To golf, golfem można.
Ja też golfem byłem

Takim to karniaki na machę 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
Ja bez karniaków się przemieszczam, ale wycieraczkę zawsze podnoszę "miszczom".
W uszach świst, w oczach mgła, a na liczniku 22
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
A to moja MAZDA 626 GF 1997 2.0 FS HP 136KM + LPG "Szampański"
Udało mi się odkopać zdjęcie sprzed miesiąca....gościu zablokował cały chodnik (było sporo śniegu dookoła, widziałem jak staruszek próbował się przedostać bokiem). A to co wystaje spod śniegu to jest jedyne przejście do sklepu 

Co najlepsze...kierowca zapakował się do auta, a wózek zostawił na środku przejścia...

Co najlepsze...kierowca zapakował się do auta, a wózek zostawił na środku przejścia...
mam coś lepszego...

Auchan w Rumi 

Tanie części mercedes
- Od: 7 kwi 2010, 15:07
- Auto: Szwed
Z Wejherlandu nie dotyczy 

w sumie zmieścił się na 4 miejscach 

Xenocyd napisał(a):Moim zdaniem kierowcy, którzy parkuja dokładnie na linii, są po prostu pilotami! Samolot kołuje po linii na miejsce postoju...
LSW = Świdnik. Miasto z tradycjami lotniczymi, słynne z produkcji śmigłowców, obecnie jest też tam lotnisko... Czyli masz rację!
Przynajmniej zmieścił się idealnie po środku 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.