Nasze urodziny, imieniny i inne rocznice ukończenia zerówki
Dziękuję wszystkim za życzenia
Nie, nie. Wystarczą życzenia

Nie realne
Właśnie!!
Jestem jedyna i niepowtarzalna
Wiesz coś o tym

Seraf napisał(a):zrobiłbym Ci pizze ale wybrzydzałaś to zostają Ci tylko życzenia
Nie, nie. Wystarczą życzenia
Fasola napisał(a):czarownico
Lulka napisał(a):obyś była z wiekiem mniej jędzowata
Nie realne
malutka napisał(a):Korozja nie jędzowata nie byłaby już tą samą osobą
Właśnie!!
malutka napisał(a):A na starość to jeszcze bardziej wychodzi
Wiesz coś o tym

Mev napisał(a):<roza>
andariel wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, tych małych i tych większych, a przede wszystkim dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, pogody ducha, rajdowej postawy, żeby nie jeden mężczyzna Ci pozazdrościł i dużo miłości 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
A dziś ponownie dla andariel
Bo wszystkie Magdaleny są zaje*iste
I wszystkim forumowym imienniczkom włącznie z naszymi kochanymi autkami życzę wszystkiego dobrego 
A dla naszego mafffiossso Don Corleone – sto lat
Bo wszystkie Magdaleny są zaje*iste
A dla naszego mafffiossso Don Corleone – sto lat

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Ja(j)col, sewa, 100 lat i Wszystkiego Najszybszego!

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Ravo wszystkiego najlepszego 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.